PARFUME_news // Oliva se vraća na scenu, odjenula je kreaciju Jeremy Scott @ MOSCHINO

  Comeback znakovlja slavne talijanske kuće Moschino, među njima i onog crnog remena sa zlatnim slovima, nastavlja se novim parfemom: Oliva stiže u novom ruhu s potpisom Jeremy Scott, a prigoda je predstavljanje parfema Cheap & Chic So Real.

   moschino so real cheap chic visual


  Nakon putovanja po svijetu, dobivanja nekih od najvećih, prestižnih nagrada i priznanja u više od 20 godina povijesti, Moschino Cheap & Chic vraća se više moderan nego ikad, predstavljajući novi, SO REAL, miris za nju – objavila je danas slavna talijanska kuća. - „Oliva“ je još jednom spremna pojaviti se na međunarodnoj sceni i označiti novu prekretnicu - .

  Bočica prati prepoznatljivu siluetu i tradicionalan „Oliva“ oblik iz kolekcije Cheap & Chic. SO REAL nosi obojanu, transparentnu haljinu koja privlači pažnju ikonskom simbolikom dizajnera Jeremy Scotta. Kutija također preuzima simboliku haljine i omotana je zlatno obojanom vrpcom koja daje dodir elegancije i profinjenosti.

  moschino so real cheap chic visual


  Moschino SO REAL CHEAP & CHIC je olfaktorna kreacija napravljena s inovativnim sastojcima. Otvaranje mirisa je osvjetljeno notama gorke naranče u pratnji slasne mandarine. Sorbet od maline i crnog ribiza zaokružuje citrusnu baladu. Ružičasti božur otvara ples laticama jasmina, sunčan i prozračan uz cvjetove magnolije. Živahna cvjetna alkemija prenosi nas do neodoljive baze koja sadrži note cedra, hrastovog mošusa i ambroxana – objavila je kuća Moschino.

  SO REAL CHEAP & CHIC MOSCHINO zaokružuje svoj asortiman ponude s ekskluzivnom, parfumiranom linijom za njegu tijela: tu su kupka i gel za tuširanje.


  Cijene:
  Edt 30ml, 307,50 kn
  Edt 50ml, 445 kn
  Edt 100ml, 599 kn
  Gel za tuširanje 200 ml, 213 kn
  Losion za tijelo 200ml, 239 kn, Martimex.

   moschino so real cheap chic visual