Paul Smith @ Heraldi for men

  Predivna muška kolekcija s potpisom jednog od vodećih britanskih velikana mode, Paula Smitha, koji je prošle godine proslavio čak 40 godina kreativnog rada, predstavljena je sinoć u zagrebačkom dućanu Heraldi for men, nezaobilaznoj adresi izuzetne muške mode (Frankopanska ulica).

  Heraldi for men

  Giorgio Ferraioli iz kuće Paul Smith naglasio je trendove u proljetnoj kolekciji: - simboliziraju je boje i printevi karakteristični za sedamdesete, kao i tehnike šivanja s detaljima koje smo preuzeli sa sportskih krojeva. Također sugeriramo kombiniranje raznih uzoraka, stil koji je specifičan upravo za modnu kuću Paul Smith - .

  Stefano Marcon Natasa Janjic Lokas Giorgio Ferraioli

  Stefano Marcon, Nataša Janjić Lokasi Giorgio Ferraioli

   

  Pleteni komadi u žutim su i tonovima breskve, a pojavljuje se i moderna color-block tehnika s više jarkih boja. Na mnogim je krojevima crna korištena tek kao detalj, dok je naglasak na jačim pigmentima. Inače, sve su kolekcije Paul Smith u svijetu prepoznate kao predstavnice šarenog, no vrlo uglađenog stila i nerijetko prezentiraju eklektičan stil kroz oštre linije. Naime, krojevi su uglavnom muški, poput odijela, sakoa, košulja i kravata, a boje i uzorci šaroliki i hiperrealistični - u proljetnoj kolekciji ponavljaju se uzorci bicikla i automobila, kao simpatične ilustracije.

   

  Ivan Saric Amar Bukvic Sandra Vranjes Natasa Janjic Lokas Sandra Bagaric Marko Tolja Jelena Percin

  Ivan Sarić, Amar Bukvić, Sandra Vranješ, Nataša Janjić Lokas, Sandra Bagarić, Marko Tolja i Jelena Perčin

   

  IMG 20140228 111618IMG 20140228 111915IMG 20140228 111955