"Pieces" dizajnerice Vedrane Mustele

  - Istražujem elemente iz prirode, od geometrije do raspadanja i destrukcije - priča mlada diplomantica TTF-a Vedrana Mustela - kolekcija "Pieces" bazira se na slojevitim, transparentnim i geometrijskim linijama i ručnim perforacijama u materijalima, oponašajući pritom strukture poput onih koje se mogu naći na lišću koje se raspada u jesen… Različiti dijelovi čine određeni odjevni predmet, a različiti odjevni predmeti čine cjelinu - .

   

  VMastela05


  Premijerno prezentirana na ovogodišnjem Fashion Incubatoru, kolekcija "Pieces" sastavljena je od uglavnom haljina i topova, koji slojevito grade modele.
  Prije kolekcije „Pieces“, autorica je osmislila uspješnu "Destroyed Creation", koja ju je odvela ne samo na naše piste, već i one Latvije i Novog Zelanda.
  Prepoznatljiv Mastelin izričaj zapazio je žiri Fashion Incubatora, te je dizajnerici uručena pozivnica za sljedeći Cro-a-Porter, koji će se održati u proljeće 2014. godine.

  Komadi iz kolekcije mogu se kupiti u trgovini Top u Tomićevoj ulici 4 u Zagrebu, a dizajnericu kontaktirati putem Not Just a Label.

  VMastela01

  Dizajn i styling: Vedrana Mastela
  Fotografija: Karmen Poznić
  MUA: Tena Bašić
  Kosa: studio 'Alter'
  Model: Katarina Skelin (Talia)
  Cipele: Hoegl

  VMastela02VMastela03VMastela04