'PLIVATI SWIMWEAR' SS22/23 ‘SUMMER SENSATIONS’ // australska kolekcija badića koje potpisuje Julianne Bobanovic

  Julianne Bobanovic je Australka čiji je muž Hrvat te u dalekoj sunčanoj zemlji gradi karijeru dizajnerice lijepih kupaćih kolekcija. Kreativna je direktorica brenda koji nosi hrvatski naziv te je tamo već neko vrijeme veliki hit – Plivati. Javlja da je neki dan u Brisbaneu predstavljena nova kolekcija – oni uskoro ulaze u ljeto, nosit će chic kreacije lijepih pastelnih boja. Od početaka, Mediteran je njezina velika inspiracija.

  image1

  Plivati Swimwear nastavlja sa svojim obećanjima i predstavlja novu održivu kolekciju 'Summer Sensation' koja sadrži novi print 'IN BLOOM' i tradicionalne stilove s pomakom, javlja brend.

  image4

  - Sofisticiranost i udobnost su ono što želim za svoje klijentice, ova je nova kolekcija izuzetna u materijalu, strukturi i kroju – istaknula je Bobanovic. - Kolekcija Summer Sensations za 2022./2023. uključuje klasične ženstvene jednodijelne s ramenima na vezanje, kupaće kostime dugih rukava koji nude više zaštite od sunca, modernu varjantu bikinija, jednodijelne komade dizajnirane za duži torzo - . 

  Juliana ističe da od kad je brend pokrenula, prije tri godine, shvatila je da žene žele badiće s kojima će moći i u bar na plaži te komade poput kaftana, koji će im omogućiti da budu stylish. Kolekciju nadopunjuju lanene hlače, ali i lagani traper komadi. 

  image9

  S nizom teksturiranih tkanina i novih printova; kolekcija je dizajnirana za kompliment i dostupna je u veličinama 8-18. Maloprodajne cijene kreću se od 49,95 USD do 179,95 USD. Dodana je i manja dječja kolekcija s posljednjim komadima koji se očekuju krajem listopada, objavljeno je.

  Plivati Swimwear trenutno je dostupan online, a uskoro i u Sydneyu.

  image2

   image7

  image8

  image10

  image6

  image12

  image11