Postolarka NATAŠA TRINAJSTIĆ // napravila sam custom made mucaste balerinke od kuhane vune

  - Nedavno sam iz zezancije krenula u istraživanje s raznim materijalima, odabrala sam kuhanu vunu jer izgleda neobično i zanimljivo. Pritom je došla narudžba, izabrali smo ljubičastu i narančastu. Inače, ovaj tip dizajna nije nimalo jednostavan, radi se zapravo o više slojeva, ispod kuhane vune je koža, tako da su cipele uistinu čvrste – ispričala je Nataša Trinajstić, postolarka poznatog zagrebačkog obrta Zvonimir.

  natasa trinajstic

  Uskoro, ističe naša postolarka, kreće u izradu sličnih balerinki s kariranim tekstilom te će se igrati s ovim klasičnim motivom na kreativan način.

  Balerinke s remenom ili bez, u špic i oble, među njezinim su najpopularnijim modelima te su među najprodavanijim kreacijama. Veli da se može igrati i krznom te bukleom, princip izrade je sličan.

  u777

  Mucaste balerinke predivan su model koji kombinira inovativnost tekstila i ručne obrade, a riječ je o dizajnerici koja sve radi ručno. Natašine su cipele poznate po kvaliteti i odličnoj koži, a nerijetko je ljudi traže i da im sredi cipele i čizme – time kreacije postaju kao nove.

   6z6 cr