Predavanje o kristalima i rudrakši

  Predavanje o rudrakši i kristalima održat će se sutra u sklopu Planetopijine srijede u 19 sati u zagrebačkoj Makronovi u Ilici 11 / 1. Održat će ga Hana Dervoić, dugogodišnja učiteljica joge i meditacije u Divine Energy Parku i dizajnerica nakita Whisper of Nature. Cijena ulaznice je 20 kuna.

   rudra-1024x607

  - Rudrakša, što na sanskrtu znači Šivine suze, čudesno je egzotično zrno koje svojim elektromagnetskim zračenjem pozitivno djeluje na um, duh i tijelo te donosi sklad, pozitivnost i mir. Pozitivno djelovanje rudrakše poznato još od davnina – tradicionalno ga koriste budisti i hindusi za meditaciju, no njeno djelovanje nije samo duhovno i njena namjena nije isključivo religiozna. Danas se najčešće koristi u obliku prekrasnog iscjeljujućeg nakita koji je postao iznimno popularan i kod nas. U narukvicama i malama kombinira se s poludragim kamenjem, još jednim pomagačem iz prirode koji također blagotvorno utječe na sve nivoe našeg bića. Jedinstvene kombinacije kristala i rudrakše čine svaki komad takvog nakita savršenim spojem ljepote i namjere – za ljubav, sreću, energiju, uspjeh, komunikaciju – objavio je Divine Energy Park.

  Osim sebe, uravnotežiti možemo i prostor, a za to su idealni mirisni čunjići - ručno rađeni po drevnim recepturama od biljaka, eteričnih ulja, biljnih smola i ostalih potpuno prirodnih sastojaka. Kad se pale, stvaraju ugodnu opuštajuću atmosferu, čiste prostor od neugodnih mirisa i negativnih energija te privlače određenu pozitivnu energiju (sklad, sreća, obilje, zaštita) ovisno o kombinaciji biljaka.

   Hana
  Hana Dervoić