Prvi hrvatski "Kids fashion week"

    Prvi hrvatski dani mode namijenjeni isključivo djeci održat će se ovog travnja u Hypo centru u Zagrebu, a svoje dječje kolekcije po prvi puta predstavit će i Ivica Klarić, Zoran Aragović, Aleksandar Žarevac te mnogi drugi. Tijekom dva dana događanja, 25. i 26. travnja u Hypo centru u Zagrebu publici će biti predstavljene dječje kolekcije domaćih i inozemnih brendova, kao i renomiranih hrvatskih dizajnera.

     

    benettonBenetton


    - S obzirom da već sedam godina intenzivno radimo s djecom i imamo preko 60 profesionalnih malih modela u našoj školi, shvatili smo da je sada idealno vrijeme za pokretanje malog tjedna mode. Ponuda dječje mode je velika, ali nekako manje poznata javnosti. Iz tog razloga odlučili smo pokrenuti prvi Kids Fashion Week i pokazati kakve sve modne priče postoje za naše djevojčice i dječake - izjavile su organizatorice Kids Fashion Weeka Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman.

    Kroz dva dana događanja organizatorice su pripremile brojne revije te ćemo po prvi puta na jednom mjestu moći vidjeti ponudu dječje mode u Hrvatskoj. Nove kolekcije prikazati će i S. Oliver, Next, Froddo, Bambi, Benetton, modna kućica Dizzy i Davida's, Ana Maria Ricov, Juraj Zigman, Etna Maar, Ivica Klarić, Zoran Aragović, Aleksandar Žarevac, Shuz...