RETRO_style // elegancija 50-tih i 60-tih u novoj ZEPTER HyperLight kolekciji SUNČANIH naočala

  Svijet mode posljednjih godina prednost daje retro stilovima s polovice prošloga stoljeća, a elegancija stila i oblika posebno je očita u svijetu sunčanih naočala.

  zepter

  Ovaj modni dodatak tijekom 50-tih ulazi u modu kao vrlo stylish dodatak za one koji žele elegantan izgled. Sunčane ulaze u svijet svakodnevice kao znak ženstvenosti i dobrog stila te ih karakterizira specifičan, atraktivan okvir uz definirane boje.

  Od ključnih oblika ističu se varijante – ovalne, okrugle te one mačkaste, u nosivim, klasičnim tonovima. Nova ZEPTER HyperLight kolekcija donosi kreacije koje su inspirirane retro stilovima, s naglaskom na eleganciju jednostavnosti i nosivost.

  Naočale su osmišljene kao fini modni dodatak koji je lako nositi i kombinirati iz dana u dan, s bojama kao što su blaga žuta i plava za leće te gotovo bijela, smeđa, crna i plava za okvire.

  Okviri su lagani, napravljeni od posebnih super-light materijala te evociraju stilove s polovice prošloga stoljeća kad je modnom scenom vladalo pravilo ultimativne elegancije. Dizajnerski, ZEPTER HyperLight okviri su 'clean', fokus je na funkcionalnosti i skladu.

   HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1

  Slavna kompanija Zepter ponosna je na inovaciju – HyperLight naočale štite od štetnih zraka svakog umjetnog osvjetljenja, sunčeve svjetlosti i svjetlosti elektronskih uređaja.

  Što se tiče tehnologije, kvantna Hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz Quantum Hyperlight Optic leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma.

  Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Za otkriće Fulerena zaslužni su znanstvenici Harry Kroto, Richard Smalley i Robert Curl, koju su za to 1996. godine dobili Nobelovu nagradu za kemiju. 

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6

  Ove naočale odgovaraju svakome, ističu u Zepteru te predstavljaju žensku, mušku i dječju kolekciju.

  HyperLight naočale predstavljaju inovativno i stylish rješenje za bolje funkcioniranje i vida i mozga, jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvjetlosti jedinstveno idealne simetrije, identicne biološkim strukturama.

  Quantum HyperLight Optic leće su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izrađene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su zbog vašeg boljeg zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Tako daju svoj doprinos misiji: osjećaj se bolje, živi bolje.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTERHYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER3HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65

  PR TEMA