Ružičasti tulum dvojca ELFS

  Sinoć je Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma bio okupan u ružičastoj, no kao da svjetla nisu bila dovoljna da dočaraju novu kolekciju modnog dvojca ELFS, pa su s neba padale srebrne latice kao ultimativan blještavi detalj… I dok su zrakom veselo letjeli ti sjajni papirići, pistom su zavodljivo hodale Iva Jerković, Iris Rajčić i brojne druge ljepotice, odjevene u girlie haljine i suknje cvjetnih motiva s naglaskom na vječnu ružičastu.

   

  maja elfs

   

  Na pisti je ne samo bila predstavljena nova kolekcija Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice, već je usput održan i koncert - Maja Šuput publiku je počastila s nekoliko hitova, a sve zajedno začinjeno je plesom i atmosferom tuluma. Modeli su plesali od početka do kraja sugerirajući ELFS kolekciju kao idealnu za svaki plesnjak i ljetni party na otvorenom!

  - Ove sezone pripremili smo izrazito grafičku kolekciju od nekoliko tematski različitih priča koje se provlače kroz brojne kreacije -  pojasnio je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a te otkrio kako ove godine preskaču sudjelovanje na hrvatskim tjednima mode, već će se na revijama pojaviti eventualno kao posjetitelji.  

  Bila je to prigoda da i hrvatsko izdanje magazina Cosmopolitan proslavi 16. rođendan, povodom čega je Maja, ispred šarene torte, otpjevala - Happy Birthday Cosmo - u maniri slavne Marilyn Monroe. - Sve se savršeno poklopilo: naših slatkih 16, najveselija modna revija na svijetu, prvi dan proljeća i dan sreće - oduševljeno je izjavila Marjana Filipović-Grčić, glavna urednica hrvatskog izdanja magazina Cosmopolitan.

   

  elfs cozmo DK 57 of 87

  elfs cozmo DK 3 of 87elfs cozmo DK 45 of 87elfs cozmo DK 70 of 87