Sajam ljepote / rock kosa i super-lak za nokte

  Netom završeni Sajam ljepote na Zagrebačkom Velesajmu predstavio je neke od zanimljivih noviteta: tvrtka Incoco osmislila je prvu aplikaciju od pravog laka za nokte. Svaka aplikacija je napravljena od baze, boje i završnog sloja od laka za nokte. Aplikacije su fleksibilne i lako se mogu prilagoditi svakoj veličini i obliku nokta, a rezultat je sjajna manikura kao iz salona u samo nekoliko minuta, bez dugog sušenja, mrlja i otisaka.

  Incoco int cr

  Osim laka, tu su i nove frizure i trendovi za kosu, kako je istaknuo međunarodni label.m edukator, Max Lamprater. Stručnjak iz londonskog Toni&Guy-a  predstavio je Street style kolekciju: - kod nas trend diktiraju moda i glazba. Možete osjetiti rock ritam u bob frizurama čiji naglasak je na šiškama.  Kada smo kod muških frizura vraćamo se stilu starih brijačnica iz 40. i 50. godina  - Max Lamprater je najavio najnovije trendove na kosi.

  sajam ljepote toni guy2

  Što se tiče boja za kosu u trendu su fantasy tonovi sintetičkog efekta. Poželjno je da kosa izgleda plastično u tonovima ružičaste, ljubičaste i plave s bljedunjavim, ispranim efektom, istaknuo je Max Lamprater. 

  sajam ljepote toni guy

  IMG 8619IMG 8672

   

   

  group5 bw WHT-bs-6115