Međunarodni sajam optike MIDO // DeRigo Vision predstavio novitete u svom portfelju

  Od 4. do 6. veljače 2023. svijet optike susreo se na međunarodnom sajmu MIDO2023 u Milanu, gdje su izložili najbolje što industrija može ponuditi u smislu trendova, inovacija, dizajna, održivosti i kreativnosti.

  MIDO je dobro poznat po svojoj sposobnosti da okupi glavne aktere industrije iz cijelog svijeta što je dokazalo više od 22 000 posjetitelja i 660 tvrtki izlagača na ovom 51. izdanju.

  DeRigo MIDO 2023

  Od svog osnutka 1970. godine, ono je mjesto za razmjenu znanja i razvoj poslovanja. MIDO je izložba visoke dodane vrijednosti za cijeli optički sektor – optiku, optometriju i oftalmologiju. Istodobno, sajam potiče izlagače na prezentaciju i razmjenu ideja, pružajući prilike za tvrtke i brojna ulaganja.

  Sva velika imena u industriji naočala sastala se u Milanu kako bi podijelili i predstavili svoje proizvode, inovacije, ideje, nove linije i najvažnije modne dodatke koji će obilježiti tržište u budućnosti.

  de rigo3

  Nudeći novi pogled u budućnost industrije, talijanski modni div DeRigo, predstavljajući svoje nove kolekcije brendova Police, Yalea, Roberto Cavalli, Furla, Philipp Plein, Chopard, Blumarine, Lozza, Sting i Fila, pokazao je na sajmu svu svoju kreativnosti, dizajne i inovacije. Kao rasadnik novih ideja, koncepata i eksperimenata, predstavio se s najhrabrijim kreacijama kojima želi nadahnuti pojedince u potrazi za novim uzbudljivim idejama.

   de rigo1

  de rigo33

  de rigo2