Sheriff&Cherry Pop-Up Showroom

  Sljedeći ponedjeljak u 18 sati na zagrebačkom Kaptolu otvara se pop-up showroom dizajnera Maura Masarotta, odnosno njegovih već slavnih Sheriff&Cherry sunčanih naočala. U prostoru će se premijerno predstaviti pre-fall kolekcija, koja se, kao i svi njegovi modeli, veže uz retro reference koje danas žare i pale mega svemirom modnih dodataka.

  2


  Njegove modele nose i svjetske zvijezde, poput Rihanne koja je nedavno sakrila pogled okvirima G11 Bubblegum Pink, na putu prema studiju usred Los Angelesa. Model je retro, većih dimenzija, ružičaste boje. No, nije samo ona obožavateljica Sheriff&Cherry kreacija: njezin ukus za modne dodatke dijele i umjetnica Grimes, članovi bendova Disclosure i Blockparty, modne zvijeze Yasmin Sewell, Caroline Issa, Natalie Joos i Tanja Gačić, te mega popularna blogerica Susie Bubble.

  rihanna
  Rihanna i njezin omiljeni model G11 Bubblegum Pinkrihannapink  Ukoliko želite vidjeti ih ili nabaviti SI najnoviji model, zabilježite na post-it sljedeću informaciju: od 27. do 31. svibnja u Galeriji Kranjčar na Kaptolu 26 bit će otvorena izložba i showroom. Radi se ujedno o izložbi fotografija i instalaciji "Sheriff&Cherry + Synchrodogs". Ovim projektom proslavit će se i pokretanje internet trgovine sheriffandcherry koja je s radom započela prije tek nekoliko dana. Svi posjetitelji ostvarit će posebne pogodnosti kod narudžbe i kupovine novih modela sunčanih naočala.

  - Ovaj događaj ujedno je i najava FOR 2013 glazbenog festivala koji se od 21. do 23. lipnja ove godine održava na otoku Hvaru. Naime, u sklopu zagrebačke prezentacije na programu su i ranovečernji nastupi poznatih domaćih DJ-a i glazbenika – objavljeno je.

  13


  - Synchrodogs je umjetničko-fotografski dvojac iz Ukrajine, Tania Shcheglova i Roman Noven, koji kreiraju nekonvencionalnu umjetnosti koja je "spontana, snažna i otkačena". Za svoju pre-fall kolekciju 2013. Mauro Massarotto za Sheriff&Cherry i stilist-superstar Mark Vassallo udružili su snage s ovim umjetničkim parom kako bi stvorili nešto posebno, snažno i nadasve "dlakavo". Rezultat suradnje jest umjetnički projekt fotografija i instalacija koje prikazuju nove sunčane modele kroz oči Synchrodogsa. Ovaj projekt još je jedna od kreativnih suradnji, nakon uspješnih projekata koje su ostvarili s ekipom iz Woouf-a i The Presets – stoji u priopćenju.

   

  s1s2