SHIBESU by Ana Maria Ricov // nova proljetna kolekcija nešto laganijih komada

  Shibesu je za ovo proljeće dobila nove kreacije – za odrasle, djecu i pse kolekciju je modna dizajnerica Ana Marija Ricov nadopunila laganim formama za vjetrovite dane.

  web MG 0786

  - Osim matching kabanica za pse različitih pasmina i njihove ponosne vlasnike, koje su upotpunjene velikom kapuljačom i praktičnim džepovima, nova Shibesu kolekcija se sastoji i od linije ruksaka i torbi koje mogu poslužiti kao nosači za pse malih pasmina kao što su pomeranci, mali hrtovi, jazavčari ili bišoni. Kao i prethodne kolekcije iz vrijedne Shibesu radionice, dizajn iznova odlikuju jednostavni i univerzalni krojevi upotpunjeni ručno crtanim i već prepoznatljivim dezenima, a kao kontrast uzorku s motivima lišća ovoga puta stoje jednobojni modeli u nježnoj ružičastoj nijansi, klasičnoj sivoj te upečatljivoj plavoj boji – javlja autorica.

  web MG 0163

  Preslatke stvari za pse i njihove vlasnike kreira dizajnerica poznata po atraktivnom, ali i estetski dotjeranom dizajnu. Isto tako važna joj je i funkcionalna komponenta odjeće i krojeva, pa su tu nerijetko neka smart rješenja.
  Ekološki pristup izrade dopušta joj da iskoristi svaki komad tekstila te radi po 'zero-waste' principu.

  web MG 0015

  web MG 0082

  web MG 0387

  web MG 0263

  web MG 9917

  web MG 0446

  Foto: Doris Fatur
  Modeli: Katarina Skelin, Senja Vild, Bojan Jončić, Stefano Katunar

  web MG 9985