SIGNORINA LIBERA Ferragamo // novi ženstveni miris, elegancija cvijeća u okviru talijanskog gurmanskog dodira

  Signorina je talijansko ime koje znači 'mlada žena'. Elegantna i puna života. Poglavlje za poglavljem, kolekcija je obogaćena sofisticiranim mirisima koji predstavljaju višestruke aspekte moderne Signorine privlačeći širu publiku žena. Autentičan simbol neraskidive veze povezuje sve mješavine i emocije Signorine. Elegancija cvijeća, stopljena sa zadovoljstvom talijanskog gurmanskog dodira – javlja kompanija Salvatore Ferragamo. - Ona je razigrana, sunčana i energična žena, koja ima jedinstven način života i slijedi svoj put - .

  ferragamo

  - Započeo sam s energičnim sočnim i začinjenim gornjim dijelom kako bih izrazio onu početnu intrigu, dok srednje note donose dubinu i privlačnost bogatog irisa, ruže i zaraznog ružičastog šećera. Mošusne i odvažne note dodaju malo senzualnosti, ali istinskog potpisa kako bi se ona izdvojila iz gomile – objasnio je Jérôme Epinette, parfumer u Robertetu.

  SF SI23 M 01 Lib RGB DIG

  Energične sočne i pikantne gornje note, kojem bogati iris i ruža donose dubinu i privlačnost. Zarazni ružičasti šećer i mošusne hrabre note dodaju malo senzualnost.

  Top note: kruška, kalabrijski bergamot, elemi
  Srce: talijanski maslac od irisa, apsolut ruže, nektar šljive
  Baza: drvo kašmira, ambroksan, ružičasti šećer

   signorina

  Miris je dostupan u Martimex, Muller i Douglas parfumerijama i na: https://martimex.hr/proizvod/signorina-libera-eau-de-parfum/ .

  @ferragamo #ferragamo #signorinalibera #MartimexParfumerije @martimex_parfumerije