SKI SIMULATOR @ VELESAJAM // party na stazi usred Zagreba

  Skijaško-gurmanski Apres ski party održan je u Ski Tracku, na zagrebačkom Velesajmu. Bez obzira jeste li strastveni skijaš ili jednostavno uživate u zimskoj čaroliji, atmosfera na prvom ski simulatoru u Hrvatskoj privukla je pažnju brojnih  ljubitelja divnog zimskog sporta. Na ski simulatoru baš svi mogu naučiti skijati, bez obzira na godine, potrebno je tek par dana prije odlaska na skijanje u prirodi.

  4

  Ski simulator predstavlja sistem pokretne skijaške staze, koja uz pomoć hidraulične platforme promjenjivog nagiba i podešavanja brzine rada, simulira različite uvjete na terenu, od “baby”ski staze (blage i spore), do “crnih ski staza (strme i brze)

  Zbog idealnih pedagoških uvjeta i kontroliranog načina obuke predstavlja savršen početak za totalne početnike. Nakon samo pet sati početnici završavaju obuku, a svoje znanje bez stresa i nelagode prenose na pravi snijeg.

  Ovaj prostor često rezerviraju grupe od po desetak ljudi, kako bi se zabavili i malo skijali te družili na kreativan, drugačiji način. Super za rođendane, ali i one koji naprosto vole skijanje i aktivnosti.

  2a

  Ovaj jedinstveni zagrebački party posjetili su mnogi ljubitelji aktivnog odmora poput Indire Levak, Elle Dvornik, Marijane Batinić, Joška Lokasa, Maje Bajamić, Jelene Perić, Emine Pršić, Ognjena Golubića i Kristine Burje koja je ujedno pokazala kako se odjenuti za Apres ski party predstavivši nekoliko novih komada iz sportske Krie linije.

  9

  Atmosferi je pridonijela i degustacija nagrađivanih premium istarskih vina Festigia, uz kulinarske delicije braće Nekić.

  Fotke: Zvonimir Ferina

   2

  17

  14