Skin.colors.upgrade / matiranje + revitalizacija

  Rimmel London predstavio je The Only One Matte ruževe, Estee Lauder ima novu Revitalizing Supreme + kolekciju za vrhunsku njegu lica, dok OPI donosi Holiday kolekciju - Breakfast at Tiffany's lakova za nokte koja evocira eleganciju Audrey Hepburn.

  estee lauder

  Nova Estee Lauder Revitalizing Supreme + kolekcija
  Riječ je o novoj, poboljšanoj formuli postojeće Supreme kolekcije koja sadrži ekstrakt biljke Moringe, koju zbog njezinih nutritivnih vrijednosti nazivamo „Drvom života“. Estee Lauder istraživači su otkrili da ekstrakt Moringe aktivira prirodne anti-aging funkcije u koži. Globalna njega protiv višestrukih znakova starenja kože smanjuje linije i bore, nedostatak čvrstoće i dehidraciju, te pruža blistav sjaj.
  Ova kolekcija predvodi aktualni trend „hrane za ljepotu“ (beauty food) u kojem kozmetička industrija preuzima navrijednije namirnice iz nutricionizma i stavlja ih u svoje proizvode za njegu kože.
   Cijene: krema 30 ml 546 kn, krema 50 ml 870 kn i Wake Up Balm 30 ml 645 kn, u Douglas, Muller i Anabella parfumerijama.

  georgia cr

  Rimmel Only One ruževi s mat finišem donose snažnu boju, kremastu teksturu i odličnu postojanost. Nježni su i efektni te ne isušuju usne iako imaju matirajući efekt. Cijena: 59,90 kn @ DM i Bipa.

  rimmel only one matte ruz 59.90 kn drogerije

   

  - Audrey nije samo utjelovila klasičnu ljepotu: ona ju je prigrlila, razumjela i izjednačila s modom. - U svakom od nas živi mala Audrey koja kroz vrtlog blagdanskog vremena pronalazi put za pokazivanje svoje ženstvenosti - izjavila je Suzi Weiss-Fischmann iz OPI-ja. Upravo zbog toga, saloni diljem svijeta donose Breakfast at Tiffany’sholiday kolekciju koja utjelovljuje eleganciju i živahnost Audrey kao Holly Golightly u filmskom klasiku. Nijanse su dostupne i u GelColor varijanti koji pruža manikuru kao iz salona koja traje do dva tjedna. Kolekcija je dostupna od 15.11. u Mulleru i odabranim kozmetičkim salonima. Cijena lakova je 99,90.

  audrey-hepburn

  HRH02 G ChampagnForBreakfastHRH03 G BlackDressNotOptionalHRH06 G RichAndBrazilianHRH08 G GotTheMeanRedsHRH10 G BreakfastAtTiffanysHRH11 G SunriseBedtimeHRH12 G CantReadWithoutMyLipstick