Slavljenički Creme Puff u zlatnom izdanju

  Neki make-up proizvodi uiatinu su dugovječni i nebrojeno su se puta dokazali kvalitetom i održivosti, a jedan od njih je popularni puder u kamenu Max Factor Creme Puff, koji ove godine slavi 60-ti rođendan! Upravo zato dolazi u novom, zlatnom pakiranju osmišljenom samo za ovu slavljeničku prigodu. Matiranje je uvijek u modi, ta se činjenica nije promijenila još od 1953. kad je inovator i beauty ekspert Max Factor osmislio novi proizvod koji je ženama pružio priliku da konačno imaju mat lice, bez neželjenog sjaja. Tu je tek onaj blagi luksuzni finish lica koji potiču nježne reflektirajuće čestice.

  zlatna2

   

  Ovaj bezvremenski klasik možete koristiti na više načina: samostalno nanošenjem direktno na kožu ili preko tekućeg pudera, a dealan je i za male korekcije tokom dana. Sada možete pronaći Creme Puff i u dvije nove nijanse: 75 Golden i 50 Natural.

  CIJENA: 58,90 kn

  GDJE KUPITI: U drogerijama

   

  111

  Creme Puff svakodnevno koristi i slavna glumica Gwyneth Paltrow

   

  Jeste li znali da je Max Factor prvi izumio termin 'Make-up' za šminku? Milijunima žena širom svijeta prva asocijacija na ime Max Factor je ljepota, moda i glamur.
  Info plus:
  1914. Max Factor je stvorio prvu kozmetičku liniju za film koja je tada bila u formi masne boje.
  1920. razvio je 'Color Harmony' princip šminkanja koji se bazirao na tome da određenoj kombinaciji tena, kose i boje očiju najbolje odgovaraju specifične nijanse šminke.
  1930. kreirao je sjajilo za usne.
  1934. predstavio je tekući lak za nokte koji je preteča svih današnjih lakova za nokte.
  1935. kreirao je Pan-Cake prethodnika svih modernih kamenih pudera čija je originalna formula bila prilagođena filmovima u boji.
  1953. Max Factor je izumio Creme Puff - puder u kamenu.
  U zlatnom dobu Hollywooda, kada se radilo o make up-u samo jedno ime je bilo na usnama zvijezda srebrenog ekrana. To ime je bilo Mr. Max Factor, vizionarski make up.

   retro

  Originalni oglas iz pedesetih