Lik Meduze birali su Atena i Zeus // sada SOVILJ predlaže taj lajtmotiv u novoj kolekciji

  Vodeni svijet čarobnog nakita 'Medusa' Nenada Sovilja otkrivaju predivne fotografije Mladena Šarića. Autor art kreacija inspirirao se motivom iz grčke mitologije, njegova suptilna elegancija ističe se kroz materijale kao što su biseri, srebro, emajl...

  SOVILJ Medusa 4

  - Lajtmotiv nove kolekcije je interpretacija mitskog lika Meduze, koja ukrašava svaki komad nakita iz ove kolekcije, od stožernog primjerka raskošne ogrlice, izrađene od srebra, emajla i turmalina, zajedno s lančićem fasetiranim od crnog spinela, do dviju vrsta ogrlica od smole, koje su manje zahtjevne za nošenje, te dvije vrste naušnica i prstenja – objavio je Sovilj.

  SOVILJ Medusa 2

  Suvremeni svijet i art nakit susreću se u radu ovog dizajnera koji promišlja ukrase kao elemente s pričom.

  SOVILJ Medusa 8

  Ima i komplete – naušnice i medaljon, koji je prava zvijezda kolekcije. Sada se nosi na dvije strane te je čaroban u novom izdanju.

  SOVILJ Medusa 1

  Nakon svoje zadnje uspješne samostalne izložbe 'Genesis', predstavljene u jesen 2023. u Klovićevim dvorima, Nenad Sovilj ima novu etapu.

  Moderan i suvremen, autor uzima drevne motive te ih uvodi u novo doba, na svoj prepoznatljiv način rada, posvećen detaljima.

  Foto: Mladen Šarić

  SOVILJ Medusa 6

  SOVILJ Medusa 5

  SOVILJ Medusa 3SOVILJ Medusa 7SOVILJ Medusa 9SOVILJ Medusa 10SOVILJ Medusa 11