SPRING_outfit // potpetice u pastelima i tenisice inspirirane mekoćom jastuka zvijezde su STREET STYLE scene

  Osim štikli koje ove sezone imaju razne stilove potpetica, od blok pete do romanticne salonke, hitovi su i super udobne tenisice. Svima njima zajednička je nova tehnologija udobnosti – čak i visokim modelima.

  Aldo SS22 2 Medium Small

  - Aldo predstavlja nove tehnologije Flex, Pillow walk i Lightweight za ljude koji su cesto u pokretu i 'na nogama'. Flex modeli imaju savitljive potplate koji omogucavaju veliku pokretljivost i povecanu kontrolu kretanja. Ovi modeli uglavnom su klasicniji i prigodni za poslovne i elegantnije prilike, a medu njima možete pronaci i cipele na visoku potpeticu, mokasine i balerinke u kojima cete moci provesti cijeli dan i pritom se osjecati odlicno – javlja slavni kanadski brend modnih dodataka.

  7UU

  Pillow walk vjerojatno ce najviše obožavati ljubiteljice visokih potpetica jer radi se o tehnologiji koja ima mekane uloške s dvostrukim slojem mekane pjene, na podrucju pete i opterecenog djela stopala. Tu su salonke, sandale i natikace.

  ookk

  Lightweight modeli također su fokusirani na udobnost. Ovdje se radi o pretežno sportskim modelima: tenisicama i sandalama sportskog, robusnog izgleda koje su kako im i sam naziv govori iznimno lagane.

  ok

  Donjište ovih modela takoder je obloženo materijalima poput jastucica koji zbog svoje gustoce omogucavaju da pri hodu imate osjecaj kao da hodate po jastuku.

  Aldo SS22 1 Medium Small

  Aldo SS22 3 Medium Small

  Aldo SS22 4 Medium Small