Sretan 25. rođendan Martimexu!

  Kad je riječ o kozmeticii, proizvodima za ljepotu i parfemima, Martimex je oduvijek bio jedan od lokalnik lidera: slavni je brend sinoćnjom gala zabavom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt proslavio čak 25 godina postojanja.

  Veljko Marton tortaVeljko Marton reže slavljeničku tortu

  25 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, ali i Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj te Makedoniji, Martimex je proslavio svečanom rođendanskom proslavom u društvu više od 300 uzvanika. Među njima su tako bili brojni Martimexovi bivši i sadašnji zaposlenici, klijenti, partneri, predstavnici medija te poznate osobe. U predivnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt, brojni uzvanici uživali su u večeri koja je posebno naglašavala prijateljstvo i povjerenje prema prvom hrvatskom parfumerijskom lancu.

  - Htio bi se prije svega zahvaliti svima vama koji ste se rado odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo 25. godišnjicu Martimexa. Mislim da trebamo biti ponosni da smo se uspjeli zadržati na poslovnoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Činjenica da smo danas ovdje govori da smo se uspjeli ne samo održati već da imamo tvrtku koja je sposobna i dalje rasti i čvrsto se pozicionirati kao regionali igrač u beauty businessu - naglasio je Veljko Marton, vlasnik Martimexa.

  Vrhunac rođendanskog slavlja bilo je posebno iznenađanje: obzirom na kolekcionarsku strast prema umjetninama i antikvitetima, iz svoje impresivne kolekcije muzeja Marton, izdvojio je deset vrijednih predmeta za tombolu i podijelio ih najsretnijim dobitnicima večeri.

  MArtimex proslavaVeljko Marton 2

  iva sulentic
  Iva Šulentić