Stiže hrvatsko izdanje "How to be a Parisian"

  Žene svijeta gledaju Parižanke i dive im se – kako su toliko jednostavne i nenakićene, a opet tako stylish? Kao da im je stil u genima. U čemu je fora? Četiri uspješne Francuskinje, Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, ponudile su odgovor u sad već kultnoj knjizi o stilu i lifestyleu How to be a Parisian, koja uskoro u izdanju Znanja dobiva i hrvatski prijevod.

   how-to-be-parisian-wherever-you-are

  Karl Lagerfeld jednom je izjavio - ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka - što je inspiriralo autorice koje su na light način otkrile svoje stavove o stilu, ljepoti, kulturi, držanju i muškarcima. Netipično iskreno i otvoreno one ruše mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkrivaju sve svoje tajne i mane, ismijavaju se vlastitim kompliciranim i često proturječnim osjećajima i postupcima, otvoreno priznaju kako su katkada snobovi, egocentrične, tvrdoglave i nepredvidive, no u isto vrijeme nježne, romantične i velikog srca.

  sophie-mas-audrey-diwan-caroline-de-maigret-anne-berest-2
  Anne, Caroline, Audrey i Sophie znaju sve o dobrom stilu


  S vrlo uspješnim karijerama u svijetu glazbe, filma, mode i izdavaštva, ove četiri nadarene boemke i prijateljice vode svoje čitateljice na svoja omiljena pariška mjesta, na selo, na prvi spoj, na tulum i na svoje kućne zabave s laganim i zabavnim receptima. S dozom nestašluka i iznenađenja, otkrivaju tajne prirodnog izgleda, kako biti senzualna i mistična, kako učiniti dečka ljubomornim, vlastita promišljanja o djeci i vjenčanjima te odlascima u teretanu. Hrvatsko izdanje bit će dostupno od 22. lipnja na prodajnim mjestima Tisak Media, Algoritam MK, Školska Knjiga, Ljevak, VBZ.

   

  Caroline-de-Maigret-Equipment-Fall-2015-Lookbook06 
  Caroline de Maigret često dobiva poslove i kao model