Stižu nove tenisice @ Nike, Reebok & Adidas

  Kako se bliži toplo vrijeme, tako nas vodeći sportski brendovi pripremaju za aktivno proljeće: ovih su dana Nike, Reebok i Adidas predstavili nove modele tenisica. Nike se brine o trkačima i njihovoj lakoći pokreta, uz nove LunarTempo, Reebok se posvetio žestokim treninzima uz Cardio Ultra, dok Adidas i slavni glazbenik Kayne West donose urbanu kolekciju Originals Yeezi Boost.

   

  M45507 689 kn


  Najsvestranija Reebok cardio tenisica osmišljena je kako bi odgovorila na sve izazove tijekom izvođenja kardio vježbi visokog intenziteta te udovoljila svim potrebama in-door treninga i vježbi. Cardio Ultra modeli s gornjištem koje se prilagođava pokretima vašeg stopala te prirodno obavija svaki korak, pružaju optimalnu podršku prilikom izvođenja brzih poteza, dok specijalna trozonska pjena omogućava slobodu kretanja u svim smjerovima. Zahvaljujući inovativnoj PlayDRY tehnologiji, tijekom napornih kardio treninga visokog intenziteta, novi modeli tenisica olakšat će kontrolu znojenja i pomoći zadržati kožu suhom.

  LunarTempo m

  Za trkače koji teže lakoći pokreta, kao i stabilnom i čvrstom odskoku, Nike je predstavio nove Nike LunarTempo tenisice. Inspirirani prethodnim modelom Nike Lunaracer, nove Nike LunarTempo tenisice pružaju poboljšanu izdržljivost, više podrške i dodatnu udobnost. Tenisica olakšava svaki pokret zahvaljujući posebnoj Lunarlon pjeni na potplatu. Riječ je o elastičnoj pjeni koja istovremeno pruža odgovarajuću potporu i osjećaj mekoće i udobnosti, čak i prilikom naglih i energičnih pokreta. 

  YEEZY Boost31 cr

  Inspiraciju za adidas Originals Yeezy Boost, kreativac Kayne West crpi iz glazbe, kulture i mode. Yeezy je napravljena od modernih i jednostavnih materijala, a uz popularnu boost cushioning tehnologiju, Yeezy Boost spoj su ultimativne udobnosti i performansi.