SUMMER_dreaming // predivna kampanja za badiće LUNILOU vodi nas na sunčanu PLAŽU

  S nadom da ćemo ovo ljeto uživati na plaži, domaći brend Lunilou, sestara Izabel Kovačić i Ivana Andrijanić predstavile su novu kolekciju badića od eko materijala, za male i velike. 

  mama girls

  Prošle godine na samom kraju ljeta, na jednoj od najljepših hrvatskih plaža Bilotinjak, dječji brend Lunilou snimio je kampanju koja mami osmijeh na lice. 

  announce

  - Djeca su nam uvijek najbitnija a ujedno i najosjetljivija na okoliš koji ih okružuje. Upravo iz tog razloga Lunilou proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje kvalitete, čistoće i dizajna. Najfiniji materijali (certifikat GOTS) - 100% organski pamuk, lanena i bambusova vlakna i koža bez kroma za mokasine standard su proizvodnje ovog vrijednog tima. Uz to, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su svi proizvodi prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje - objavio je brend. 

  announce

  Lunilou je jedan od najpopularnijih dječjih brendova i od samih početaka imaju jedan cilj i jednu misiju a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

  Kolekcija za djecu i odrasle napravljena je od econyl regeneriranog najlona, a tekstil ima zaštitu UPF 50 + koji integrira obje vrste UV zraka u svoj faktor zaštite: UVA i UVB.

  U nadi kako će nam svima uskoro trebati ova divna kolekcija, na www.lunilou.com od 18. do 21.4. čeka vas i 15 % popusta na cijelu kolekciju kupaćih kostima.

  announceannounceannounceannounceannounceannounceannounceannounceannounceannounceannounceannounce