SUMMER_style // DELIGHT za hot asfalt predlaže lagane PAMUČNE HALJINE u biranim bojama

  Hrvatski brend DeLight by Ivan Friščić donosi nekoliko chic haljina za poslovne susrete i one koje žele notu elegancije u danima visokih temperatura. Naime, pamučne kreacije s laganim perforacijama, detaljima inspiriranima volanima te naglašenim strukom aduti su nove kolekcije.

  Delight 9

  - Posebnost brenda jest individualan pristup svakoj klijentici i potpuna posvećenost svakom komadu odjeće jer izrada odjeće po mjeri jest dodatna vrijednost i ekskluzivnost koja brend čini posebnim i prepoznatljivim – ističe autor kreacija.

  Haljine dolaze u biranim bojama, od crne i bijele do pastela te u dvije dužine, do mini i midi varijanti.

  Delight 1

  - Ukrašene su vrpcama koje se vežu oko struka i samim time krojevi laskaju ženskoj figuri, a dolaze u boji lavande, pastelno ružičastoj, pastelno zelenoj, plavoj i crnoj. Samo koji modni dodatak poput nakita, torbice ili lijepih cipela i u svakoj ovoj haljini, savršen stajling je zagarantiran. Radilo se o svečanijoj ili ležernijoj prigodi, to ovisi o vama. Različitost ove kolekcije u odnosu na dosadašnje kolekcije leži u tome što kolekcijom prevladavaju haljine, a ne odijela koja su zaštitni znak brenda. U kolekciji se nalazi samo jedan sako koji je izrađen od tkanine satkane od lana i pamuka – javljaju iz brenda.

  Delight 4

  Kolekcije su limitirane, proizvode po komad po veličini, naglasak je na odjeći po mjeri.

  Foto Matea Smolčić Senčar
  make-up Mihaela Dodić
  kosa Danijela Pušeljić iz salona Kosa & Partneri

  Delight 3

  Delight 10

  Delight 5

  Delight 6