SVILENKASTI MIRISI SALVATORE FERRAGAMO // 4 nove formule inspirirane tekstilnom baštinom talijanskog brenda

  Storie di Seta izazovno je, inventivno i višestrano iskustvo koje uključuje sva osjetila, prenoseći ih u primamljive senzacije nadahnute kultnim svilenim kreacijama Salvatorea Ferragama. Putovanje snova, boja i osjećaja koji se isprepliću poput nježnih niti koje sačinjavaju čarobne uzorke viđene na prekrasnim šalovima i maramama ove modne kuće – javlja brend Farragamo.

  de

  Kolekcija donosi četiri Eau de Parfum mirisa, definirana u četiri prepoznatljive boje, s četiri ukrasna motiva iz tekstilne baštine modne kuće Salvatore Ferragamo.

  Koncept – kombinirajte mirise na vlastiti način

  Kolekcija dolazi kao poziv da eksperimentirate i poigrate se svim mirisima kroz neočekivane kontraste i nebrojene mogućnosti koje olfaktorne dimenzije pretvaraju u izvanredni ritual samoizražavanja.

  Četiri mirisa dizajnirana su za nošenje svakog posebno ili u kombinaciji jednog ili više mirisa iz kolekcije.

  20001 115 013 RGB cr

  GIARDINI DI SETA cvjetno je voćna esencija sa sočnim vibracijama hrskavih crvenih plodova koji uranjaju u cvjetnu prozračnost svijetlog mošusa. Miris se otvara slatkasto-kiselom svježinom rabarbare da bi zatim razotkrio ružičasto srce cvijeta Sakura, obogaćeno toplim drvenastim notama vetivera s Madagaskara.

  20101 115 013 RGB cr

  GIUNGLE DI SETA intenzivna je cvjetno-zelena kompozicija u znaku divlje zelene svježine. Hrskava nota zelenog graška u suprotnosti je s prozračnosti cvjetova božura, uz nježni mošus.

  20201 115 013 RGB cr

  SAVANE DI SETA senzualni je cvjetni sok od citrusa uz iznenađujući akord mrkve te note irisa i indijske sandalovine.

  20301 115 013 RGB cr

  OCEANI DI SETA snažna je cvjetna vodena kreacija – gornji nivo podsjeća na ocean i more, dok su u srcu latice magnolije i heliotrop.

  Miris su kreirani u suradnji sa Symrise parfumerima Emilie Coppermann i Aliénor Massenet, četiri mirisa povezuje FILO DI SETA (svilena nit): ekskluzivni potpis koji se zadržava u osnovi svakog mirisa čineći ih prepoznatljivima. 62,2% obnovljiva i 99,1% biorazgradiva, ova olfaktivna DNA sadrži Lilybelle, novu molekulu svježe đurđice dobivenu od narančine kore zelenom kemijom; Timut Pepper, začinsko ulje papra (iz etičkog izvora) s naglascima ružičastog grejpa, yuzua i drvenastih cvjetnih tonova; i Neo Soie Velours De Laire, plemeniti akord koji prenosi čisti osjećaj svile.

  rfr