THAMEEN LONDON // BRAVI The Britologne Collection - opojna tuberoza začinjena je prevelikom dozom đumbira i dramatizirana novim akordom orahova mlijeka

  Pod umjetničkim vodstvom Christophera Chonga, Thameen London s ponosom najavljuje izlazak trećeg mirisa iz Britologne kolekcije, pod nazivom Bravi. Ponovno zamišljen kao Cologne Elixir s više nijansi koje se naslanjaju na klasičnu strukturu kolonjske vode, evocira nezaboravan miris i zavodljivu dugotrajnost.

  Bravijeva avantura počinje u opernoj kući u Covent Gardenu. Mjesto gdje ljubav i strast prema operi raspiruju prijateljstva.

  230516 Thameen 02 379 v2 1x1

  Chong priča priču: “Propustio sam odlazak na operu s prijateljima tijekom pandemije. Čim su ograničenja ukinuta, organizirao sam mjesta u ložama za otvaranje nove proizvodnje, kako bih se mogao ponovno okupiti s prijateljima koji dijele istu strast. Slučajno se dogodilo i to da je moja dobra prijateljica bila operna diva. Među pozvanima je bio i parfumer Bruno Jovanović, kojeg nisam vidio neko vrijeme. Nakon nastupa, spomenuo sam mu da bi bilo divno obilježiti tu prigodu mirisom kako bismo se prisjetili ljudskih atributa koje uzimamo zdravo za gotovo - povjerenja, prijateljstva i odanosti.”

  Nakon Jovanovićeve melodične interpretacije Tržnice cvijeća (sada aneks operne kuće) s Fanfarama, vraća se s još jednom bravuroznom olfaktornom predstavom: “Posljednje poglavlje trilogije Covent Garden govori o wannabe divama i divama. Zamišljamo ideju stvaranja cvjetnog mirisa Queen of the Night koji bi bio bitan za magiju izvedbe.”

  thameen bravi 1 e1695565724996

  U skladu sa scenarijem pantomime, Jovanovićeva cjeloživotna opsjednutost superherojima iz stripova postaje prednost razvoja ovog mirisa: “Zamišljamo da se operna diva nalazi u bespomoćnoj situaciji. Kako bismo sačuvali performans i učinili ga još nesvakidašnjim, rekreiramo miris cvijeta Kraljice noći koji joj daje magične moći. Tijekom olfaktornog istraživanja Kraljice noći krećemo putem senzualnosti, ali na dramatičan i nadasve senzacionalan način. Miris mora biti izrazito seksi, savršen za večer. Opojna tuberoza začinjena je prevelikom dozom đumbira i dramatizirana novim akordom orahova mlijeka. Note su pomiješane na način koji naglašava napetost među njima.”

  Bravi je ukrašen svim dobrotama pristojnih humanih atributa povjerenja, prijateljstva i odanosti u našoj pantomimskoj fazi bijesa diva i nesreća diva.

  Chong zaključuje: “Bravo je talijanska riječ kojom se izražava odobravanje pljeskom i vikom kada je izvođač imao vrhunsku izvedbu. Koristimo oblik množine, bravi, kako bismo ojačali svoj rodni etos koji uključuje sve rodove, identitete i nepodnošljive dive i dive. Ponovno predstavljanje duha pantomime "sve je dobro što dobro završi", bravo onima koji su bili primjer odanosti i prijateljstva tijekom i nakon pandemije."

  Bravi je predstavljen u prepoznatljivoj bočici Thameen London od prozirnog mat stakla s magnetskim srebrnim čepom.

  Parfumerija Lana

  thameen bravi