Today Tomorrow Always CELEBRATE // Avonova mirisna linija slavi čak 15 godina!

  - Today Tomorrow Always CELEBRATE for Him i for Her novi su parfemi iz omiljene Avonove mirisne linije koja proslavlja 15 godina uspjeha – objavio je Avon. - Od prve kapljice Today mirisa koji je poznati kreator parfema Olivier Cresp stvorio prije 15 godina, pa sve do najnovijeg TTA Celebrate mirisnog dua – i to opet iz laboratorija ove vrsne zvijezde u industriji parfema – mirisna linija Today Tomorrow Always iz Avona svjetski je hit - .

   Her cr

  “Topao i radostan: to su emocije o kojima sam razmišljao kada sam dizajnirao TTA Celebrate. Htio sam na poseban način proslaviti nevjerovatnih 15 godina trajanja ove mirisne priče i opet joj dati vlastiti pečat.” rekao je Olivier Cresp.

   ”Nadahnuće sam dobio dok sam promatrao zaljubljene parove u šetnji Parizom. Oni žive svoju ljubav svaki dan, uživaju u svakom zajedničkom trenutku, u ljubavi koja traje. Poput TTA parfema koji i nakon 15 godina, utjelovljuju čiste osjećaje i romantičnost trenutka, novi Celebrate mirisi dodaju i sreću, uzbuđenje i sjaj u njihove oči.”

  Celebrate for Her krase note nerolija, tuberoze i luksuznog cvijeta naranče u kombinaciji s rascvjetalom polinezijskom gardenijom, eteričnim uljem limuna i i toplinom cedrovine koji daju ženstveni ton.

  Celebrate for Him miješa note bergamota i lavande s toplinom vanilije i muževnošću mahovine dok zajedničke nota oba parfema, neodoljivi neroli i luksuzni cvijet naranče, stvaraju posebnu sponu među ova dva mirisa.

  Dođi u Avon Beauty butik u Gundulićevoj 34, isprobaj i odmah naruči!


  Jedinstvena, limitirana TTA Celebrate linija u Avonovom je katalogu u posebnom slavljeničkom setu za samo 219,90kn ili svaki za 129,90kn.

   Her crHer crHer cr