Top 5 DIEGO DALLA PALMA noviteta

  Brend Diego Dalla Palma fura se na klasiku, kod njih je najvažnije naglasiti prirodnu ljepotu - aduti su crveni ruž, savršeno oblikovane obrve i sjenilo koje će uskladiti ton oka. Nedavno je DDP novitete u Zagrebu predstavio njihov  vizažist Gianluca Oddi te na modelima demonstrirao predivne, inventivne proizvode od kojih donosimo one - najvruće.

    MG 6338


  Istaknut ćemo ili usne ili oči, to je naš omiljen način rada. Diego Dalla Palma je kozmetika koja će vam dati sve što trebate za klasičan izgled, teksture su pune i definirane, njeguju vašu kožu. Ako želite nešto posebno, predlažem liniju Make up Studio koja nudi ciljane formule za isticanje svakog djela lica. Gianluca Oddi

   Rossetti Geisha alta
  Geisha Liquid lipstick - hijaluronska kiselina i aloa mikrosfere čine usne mekanima i hidratiziranama dok ulje morskog cvijeta štiti od vanjskih utjecaja kao što su vjetar, zagađenost i UV zrake. Cijena: 152 kn, Muller. Kolekcija nudi i lakove za nokte istih nijansi.

  Odijevajte usne ovisno o prigodi, no uvijek imajte jedan crveni ruž za posebne trenutke. Gianluca Oddi

   ddp matt sjenilo

  Matt Eyeshadow: zahvaljujući naprednoj tehnologiji, nova mat sjenila daju odlične rezultate, perfektna su za blendanje i dugotrajna. Visoka koncentracija pigmenata garantira ekstremnu eksploziju boja, intenzivnost i homogenost. Mogu se koristiti i mokra, i suha.

  Make-up Studio linija ima i bazu i fixator za sjenila: the Eye Primer. Proizvod je dostupan u jednoj prirodnoj nijansi, stapa se sa kožom i kreira lagani film na koži. Lagana pigmentacija se korigira sa njim i daje odlične rezultate kad se nanese sjenilo. Cijene: primer 140 kn, sjenilo 152 kn, Muller.

   MG 6235

  delineatore liquido per sopracciglia 42

  Tuš za obrve lako se nanosi, njegova formula fiksira, daje optimalnu boju i zadržava oblik satima.


   MG 6412 cr

   Smeđi smokey i crvene usne dva su stila koje je Gianluca predstavio na gostovanju u Zagrebu.

  party collection2

  Božićna kolekcija nudi i limitirano rumenilo Luscious Rose, cijena 168 kn, bogato česticama blistav, zdravi izgled. 

   MG 6342 cr