Treći dm beauty break inspiriran bojama // TRENDOVI za proljeće i ljeto

  Treći dm beauty break održan je u zagrebačkom AvantGardenu, a glavne zvijezde događanja bile su boje i teksture kozmetike, ali i dodati prehrani poput tekućeg kolagena te gadgeti za masažu lica.

  Treći dm beauty break

  dm beauty break ove je godine inspiraciju pronašao u bojama, a industrijski urbani prostor AvantGardena bio je idealna kulisa za otkrivanje dm-ovog raskošnog beauty svijeta koji se oslanja na nijanse crvene, pink, plave, narančaste, lila i zelene.

   

  @dubravkapz #dm #beauty #beautybreak #dmbeautybreak #skincare #hairstyle ♬ Eyes Closed - Ed Sheeran

   

  „U suradnji s dugogodišnjim partnerima na dm beauty breaku predstavili smo nove brendove i proizvode koji će našim kupcima omogućiti praćenje svjetskih trendova koji će obilježiti nadolazeće razdoblje. Želimo da dm ostane mjesto inspiracije zbog čega našu ponudu stalno obogaćujemo proizvodima koji našim kupcima omogućuju kreativno izražavanje, a time i isticanje vlastite posebnosti. Vjerujem da će im upravo u tome pomoći noviteti koje smo danas predstavili, a koji su od sada dostupni u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

  Gosti su imali priliku otkriti svu moć boja zahvaljujući beauty i art sadržajima poput paint&create kutka za slikanje na platnu te su uz pomoć stručnjaka saznali koje je boje njihova aura.

  dm beauty savjetnice i savjetnici vodili su ih kroz nijanse koje će obilježiti make up trendove, a trajni podsjetnik svakako će biti i znanje koje im je na fotografskoj radionici prenio Damir Hoyka.
  Večer punu inspiracije upotpunio je nastup Nike Turković, jedne od najuspješnijih mladih kantautorica u Hrvatskoj.

   dm beauty savjetnikNika Turković