UMJETNICA MARINA MESAR // Oko predstavlja SVILENE PRINTEVE na izložbi u Londonu

  Marina Mesar, poznatija kao OKO, već je izlagala diljem svijeta, od Brazila do New Yorka i Tokija, a sada se predstavlja na međunarodnoj izložbi u Londonu.

  OKO 2

  Adidas i Creative Debuts najavljuju svoju najveću dosadašnju suradnju, višedimenzionalnu kreativnu ekstravaganciju koja slavi Međunarodni mjesec žena.

  Na izložbi sudjeluju internacionalne umjetnice koje kroz svoj rad slave i predstavljaju žene budućnosti. Izložba predstavlja presjek iznimno talentiranih kustosa i umjetnika koji svojim jedinstvenim vizualnim jezikom stvaraju upečatljiva i važna djela. Pokrenuta tijekom Međunarodnog mjeseca žena, izložba prikazuje preko 100 kreativaca, koji kroz svoj rad slave žene.

  Za ovu priliku OKO izlaže dva nova rada, print na svili, dimenzija 100/190 cm svaki.

  OKO 1

  Izložba, koja se otvara danas 17. ožujka, može se pogledati u Adidas concept storeu na 425 Oxford St u Londonu, jednom od najnovijih i najkonceptualnijih Adidas dućana u svijetu, a posjetitelje očekuje mnogo toga, od zinova koji izazivaju razmišljanje, zapanjujućih NFT-ova, nevjerojatnih živih umjetnosti i umjetničkih djela najboljih i najsjajnijih umjetnika iz Ujedinjenog Kraljevstva i šire.

  OKO wizard 2OKO wizard 2a