Usne spremne za poljupce uz Avonov ruž Perfect Kiss

  Što je ljubav bez crvene boje i usne bez poljupca najdraže nam osobe? U ovu romantičnu priču savršeno se uklapa Perfect Kiss, novi ruž iz Avona, koji sadrži mješavinu prirodnih ulja kokosa i avokada te voćnih enzima. Usne na taj način dobivaju 100% više vlage koja ih zaglađuje, te čini privlačnima i sočnima, a poljubac postaje nezaboravno iskustvo!

  ruzeviop


  Šest neodoljivih nijansi isprobala je, samo za ItGirl.hr, naša iskusna video logerica Martina, s bloga Beauty&Mess i otkrila je da je uistinu mekan kao što to kažu, te da je fino pigmentiran i lako se nanosi… A skidanje? To morate prepustiti dragom… Dakle, pogledajte u našem slatko video tutorijalu kako je Martina napravila super jednostavan i lijepi make-up koji će istaknuti vaše usne i učiniti ih božanstvenima!

   

  Zaštitno lice ovog ruža je model Irina Shayk, a dostupan je u 24 nijanse – od zamamnih ružičastih i ljupkih ljubičastih, preko privlačnih lila i senzualnih crvenih pa do zavodljivih koraljnih i prirodnih boje kože. Uz svaku od intenzivnih trendy, kremastih boja usne će izgledati besprijekorno, puteno i zamamno.

  irina1


  Ovaj ruž sadrži zaštitni faktor SPF 15, dolazi u elegantnoj srebrnoj ambalaži, a može se nabaviti putem Avonovog kataloga u kampanji 2 po cijeni od 45 kuna.

  ccc cr


  Ruž dolazi u nijansama vatre, bobičastog voća, boje kože, crnog vina… No, crvena i nježna ružičasta ipak su najpopularnije kad je riječ o make-upu, naročito ako pričamo o Valentinovu, prazniku ljubavi povodom kojeg je i lansiran Perfect Kiss. Avonove nijanse prilagođene su zimskom tipu tena, kad je koža blijeda, te sadrže optimalnu količinu pigmenata koji naglašavaju svaki tip ljepote.

  nijanseeeee

   

  ruzevi3

  Valentinovo – praznik ljubavi!

  Znate li da se povodom Valentinova, 14. veljače, u svijetu pošalje čak bilijun čestitki, skoro kao i za Božić! Toga dana cure, djevojke, kćeri i supruge dobivaju cvijeće i poklone u obliku srca, no Valentinovo je praznik ljubavi i prema obitelji i prijateljima, te svima do kojih nam je stalo. To je praznik, odnosno dan kad bismo se morali sjetiti tko nam najviše znači, biti zahvalni na ljubavi koju primamo i pružamo, jer jednostavne stvari su najljepše. A bez ljubavi ne možemo živjeti!

  irina2