Voi'Sa festival na plaži Acapulco

  Autohtoni brački festival Voi'Sa slavi svoju petu godišnjicu na idiličnoj novoj lokaciji - plaži Acapulco! Voi'Sa festival drži se svog provjerenog recepta 'dobro organiziranog tuluma' i s tradicionalno eklektičnim miksom glazbe ove godine seli na gradsku plažu Acapulco u Supetru na otoku Braču. Period koji glazbeni sladokusci moraju rezervirati kako bi bili dio još jednog dobrog provoda u režiji Voi'Sa kolektiva je 01. do 03. kolovoza 2014.

   AVATAR


  Ovaj trodnevni brački festival u petak 1.kolovoza otvara dvojac Mo'Horizons Soundsystem iz Njemačke, koji će rasplesati ekipu live actom Ralfa i predivne Denis na vokalu. U svom će prepoznatljivom ritmu acid i nu-jazza, trip hopa i funka, začinjenih vrućom dozom latin&bossa nove, zakuhati atmosferu na plaži.

  Subota je rezervirana za Red Bull Music Academy večer i još jedan live act nastup španjolskog dvojca s berlinskom adresom - Kyodai. Kao miljenici Laurenta Garniera, Kerri Chandlera, Gillesa Petersona, Jimpstera i inih velikana elektronske scene, Kyodai će se pobrinuti da publici omoguće apsolutnu uživanciju u još jednom glazbenom ljetu.

   

   Voisa-6


  Voi'Sa priču će u nedjelju zaokružiti središnji nastup najboljeg hrvatskog hip-hop & funk benda - TBF, a apstiniranje od plesa tijekom cijelog festivala ne dolazi u obzir, jer će osim najavljenih kroz sva tri festivalska dana nastupiti: Eddy Ramich, Oli Dobolli, Acilectro (Pille, Lushi, Feta), Banana Zvuk, Kid Va, Bocca Sofistifunk, Duda Dudes, Ivan Škvorc live sax, Marinac Q Master, Ishfaq, Funkytrain, Daff, Sunshine M-J, Voi'Sa kolektiv te vizualne poslastice iz Studia Barande.
  Jednom kada se na plaži Acapulco započne tulumariti, dodatnih briga nema, jer na istom mjestu odvija se dnevni i noćni program.

   

   Supetar 1

   

  Dnevni će trajati od 11 do 20 sati, dok će noćna smjena plažu okupirati od 21 do 4 sata ujutro. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 100 kuna u pretprodaji, no treba imati na umu da je njihov broj ograničen. Dnevna ulaznica iznosi 40 kuna u pretprodaji, na ulazu 60 kuna. Online ulaznice su dostupne preko sustava ENTRIO.HR., dok će prodajna mjesta u Splitu uključivati FRO Cafe te MIČ STYLING SPLIT, a u Supetru će se karte prodavati u TZ Supetar i Idi&Vidi Travel Agency. Zagrebačko prodajno mjesto jest Radio 808.

  Putovanje do 'najbolje organiziranog tuluma' također ne može biti jednostavnije jer od Splita do Supetra stiže se za 45 minuta trajektom koji vozi svakih sat vremena. Razlozi za premišljanje ovime su potpuno nestali, a uključimo li malo novca, puno dobrog raspoloženja, odličnu glazbu i prekrasnu otočku lokaciju, doista nema boljeg mjesta za provesti jedan vrući vikend u kolovozu!

  Detaljnije informacije saznajte na www.voi-sa.com kao i na Voi'sa Facebook stranici.
  Link za prodaju karata: ENTRIO.HR

   

  Supetar

    voisa2012-ben westbeech aka breach

  Voisa 2013-4