WATCH_info // nova kolekcija ROLEX satova predstavljena u Zagrebu

  Rolex ne treba posebno predstavljati, jer legendarni je švicarski sat jedan od statusnih simbola (estetike, tehnologije i točnosti!) još od davne 1905. godine. I u Zagrebu se već niz godina mogu kupiti najprestižniji modeli, u dućanu Mamić 1970, koja je partner Rolexa već 40 godina. Danas je predstavljena nova kolekcija od 52 modela, sa zvijezdama GMT-Master II, Datejust, Deepsea, Day-Date i Yacht-Master.

   

  Lucija Mamic


  Rolex je 1905. godine osnovao Hans Wilsdorf i danas predstavlja vodeći brend švicarske urarske industrije. Njihovi satovi certificirani kao superlativni kronometri, zahvaljujući preciznosti, performansama i pouzdanosti, poznati su simboli izvrsnosti, elegancije i prestiža.

  Ulaganje u inovacije, neprekidna istraživanja te težnja izvrsnosti čine postulate na kojima je kompanija Rolex nastala i kojih se drži i u današnjem vremenu. Tijekom svoje povijesti pa sve do današnjih dana, Rolex je registrirao više od 400 patenata. Ne čudi da je američki Reputation Institute već treću godinu za redom proglasio Rolex najuglednijom svjetskom kompanijom.


  Lucija Mamic
  - Izrazito smo ponosni što je Mamić 1970 partner Rolexa već 40 godina i što nam je ustupljena ova posebna izložbena kolekcija koja tek počinje s isporukom u nadolazećem periodu. Kolekcija koja broji čak 52 modela zadovoljit će i najveće poznavatelje i zaljubljenike u satove – izjavila je Lucija Mamić.

   

  Lucija Mamic

  Datejust

  Ove godine noviteti Oyster Perpetual Datejust kolekcije čine redizajnirani modeli promjera kućišta 36 mm i 31 mm. Predstavljeni su s Rolex mehanizmima nove generacije te uz niz različitih brojčanika. Model veličine 31 mm istaknut je u kombinaciji u 18-karatnom Everose zlatu, što je posebna Rolex legura roza zlata. Dolazi optočen dijamantima koji su prisutni i na brojčaniku s leptirićima od sedefa.

   

   

  Lucija Mamic

  Day-Date

  Predstavljen je i Rolex Day-Date 40 u 18-karatnom bijelom zlatu s novim brojčanikom od meteorita s 10 dijamanata. Day-Date je prvi sat na svijetu s prikazom datuma i punog naziva dana u tjednu. Ispis dana u tjednu dostupan je na čak 26 jezika.

   

  Lucija Mamic

  GMT-Master II

  Zvijezda ovogodišnje Rolex kolekcije zasigurno je model GMT-Master II u čeliku. Ovaj poznati sportski model po prvi put je predstavljen s prstenom s dvobojnim gradacijskim keramičkim Cerachrom umetkom u crvenoj i plavoj boji na GMT-Master II modelu u čeliku te na Jubilee narukvici. Ono što je važno istaknuti za ovaj novitet je i potpuno novi Rolex mehanizam kalibra 3285.  

   

  Lucija Mamic
  Pero i Lucija Mamić