WEDDING_beauty // udaješ se? CHARLOTTE TILBURY ima najbolje MAKE-UP savjete za tebe.

  Nemaju svi vizažistu prije vjenčanja, pa je Charlotte Tilbury za Vogue osmislila top savjete za mladenke koje se same šminkaju.

  1. Napravi si probu, par dana ranije. Ovisno o haljini, treba isprobati look u potpunosti i našminkati se za probu kako bi bila ziher kako ćeš izgledati na veliki dan!

  Faith Lynch Beauty12
  Faith Lynch // Girls. Girls. Girls. Magazine // foto Claire Rothstein // kosa Taichi Saito // make-up Yuki Hayashi /7 nokti Jini Lim (See Management)

   

  2. Ne mijenjaj make-up stil za vjenčanje. Trebaš izgledati prirodno, a ne totalno drugačije, a i bolje ćeš se osjećati ako si izgledaš kao inače, samo s malo više šminke… Ne eksperimentiraj s nekim ludim bojama, ako ih inače ne nosiš, poručuje Charlotte, jedna od najpoznatijih vizažistica na svijetu.

   

  3. Primer je obavezan! Čak i uz lagani make-up, primer će držati sve na mjestu, a lice će biti u svakom trenutku spremno za fotkanje. Jer, toga će biti mnogo!

  4. Sjaj. I to ne samo lica, već i tijela, izaberi kremu sa sjajnim česticama, kako bi koža bila lijepa i djelovala njegovano i atraktivno tijekom čitavog slavlja.

   

  5. Istakni oči. Predlažem brončane ili zlatne tonove koji vole svjetlost i sunce. Sjenilo u nijansama bronce divno pristaju svima, lice će djelovati sunčanije i elegantnije. Na to ide više maskare, sloj po sloj, pričekaj da se posuši.

  6. Malo više rumenila! Fotka „pojede“ rumenilo, stoga ga treba staviti malo više, par slojeva, kako bi lice imalo bolje konture i ton. Naročito ako se radi o blicu, on zna „isprati“ boje, pa i one s lica.

   

  7. Ne preskači olovku za oči! Ona će definirati usne, bile one snažno ružičaste ili opojno crvene, pa će sve skupa biti postojano, a na fotkama će usne biti lijepe i uredne.

  8. Uzmi si šminku na samo vjenčanje, za slučaj popravka. Neka budu u nekoj torbi u autu…