WEDDING_day // Caroline Hu i veliki plišani medo u bijeloj elegantnoj priči

   

  Haljine za Veliki dan isprobala je neki dan Caroline Hu, u društvu velikog bijelog medeka koji joj služi kao oslonac tijekom wedding priprema. Romantične, udobne forme i teksture potpisuje naš dizajner Ivan Alduk.

  - Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice s mojim potpisom su povrh svega moderne, bez kiča i tako prepoznatljiva Alduk potpisa. Karakteriziraju ih posebne 3D tkanine ručno vezene sitnim biserima i decentnim perjem, naglašena silueta i funkcionalnost osnova je Bridal kolekcije - izjavio je autor.

   

   AldukBridal ss2018 2


  Nova kolekcija Alduk vjenčanica je već dostupna u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba za isprobavanje i naručivanje, a prije dolaska je potrebno rezervirati termin na služeni broj ili putem web stranice www.alduk.hr. Vjenčanice se isključivo izrađuju prema mjerama klijentica uz mogućnost personalizacije i promjene sitnih detalja, a cijena im je od sedam do devet tisuća kuna.

  Fotografija: Decker&Kutić
  Model: Caroline Hu (Stella Models)
  Kosa: Mijo Majhen
  Make-up: Dajana Pajkić

   

   AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2

  AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2