WEDDING_day // suptilna, eterična romantika novih ALDUK BRIDAL vjenčanica

  Meka, prozračna svjetlost velikih prozora zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti savršeno je naglasila i otkrila nove ljepote vjenčanica Ivana Alduka, na fotografijama koje potpisuje Ivan Pavliš.

  9

  - Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu "nenužnosti". Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je već izložena u našem dućanu – izjavio je Alduk.

  5

  Liija Alduk Bridal predstavlja šesnaestu kolekciju vjenčanica koja broji 24 modela.

  Na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu autor će osobno pomoći svakoj budućoj mladenki te predložiti jedan od modela iz nove kolekcije.

  10

  Haljine su eterične, nježne i romantične te, kako je već više puta istaknuo, udobne za nošenje jer prošla su vremena napornih vjenčanica.

  8

  Mekog kroja, od nježnih tkanina, njegove haljine otkrivaju svu ženstvenost dana za pamćenje, a od detalja ističu se mašne, čipka i vez.

  1

  Model je Sara Đurić iz Talia agencije, make-up je radila Tajana Bikić iz "TBmakeUP" studija, a frizure Jasmina Salo iz salona "YS Parlour".

  23467