Women's LIFE / ku-ku i tik-tak

  Brend koji je nastao kao inspiracija na sat – već slavni hrvatski Clox – sada donosi jednako zabavnu kolekciju i to posvećenu onim starinskim zidnim satovima koji idu ku-ku… Nisu kukavice, već su rajske ptice ovih dana na tapeti dizajna Alex Dojčinović koja stvara suknje optočene perjem. Dok netko leti, drugi hodaju, i to na Zagrebačku goru: put Sljemena je prošle nedjelje sportsku ekipu povela Asja Petersen. Sunčane su ovih dana must-have - Escada ima super prijedlog!

  2CuckooTimeCollection2web

  Clox je brand asesoara koji predstavlja priču o vremenu, pa je nakon klasičnih satova na salonkama, red došao na torbe inspirirane starim zidnim ku-ku satovima. - Kolekcija, čije je lice poznata voditeljica Ana Radišić, sastoji se od tri pismo torbice i tri ruksak-torbice: prvi sat ističe brojčanik za rimske brojeve, drugi otvor za ku-ku pticu koja izlazi na svaki puni sat, a treći model pokazuje kružnicu - mjesto za kazaljke. Ku-ku ptica simbolizira oslobađanje od vremena i strke, žurbe... jer zapravo nema kazaljke i ne pokazuje vrijeme. Nekada je dobro osloboditi se od pojma vremena i prepustiti se onome što radimo, koliko god da to trajalo – veli Mia Marić iz Cloxa. 

  5CuckooTimeCollection5web

  Photography & creativity: Mia Marić
  Model & inspiration: Ana Radišić
  Make up & art: Petra Sever
  Hair & color expert: Ivy's Hair Studio
  Special guest: Cuckoo Bird

  LeiLou 4LeiLou 7
  Alex Dojčinović objavila je aktivan lookbook - Nives, odjevena u perje i fluffy teksture, juri sa stilom

  Model: Nives Vinčić
  Foto: Romano Decker i Dejan Kutić

  Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy
  Make-up: Žana Kožul

  Na Sljemenski izazov su se odazvale i glumice Krisitna Krepela i Petra Kurtela koje su uzivale u drustvu Asje Petersen cr

  Planinarenje kao aerobna aktivnost, popravlja kardiovaskularno zdravlje i pomaže u smanjenju masnoga tkiva, a uz redovito uzimanje prirodnog magnezija iz Mg Mivele koji doprinosi opuštanju mišića, aktivno nedjeljno jutro provele su Kristina Krepela, Petra Kurtela i Korana Gvozdić penjući se na Medvednicu pod stručnim vodstvom Asje Petersen, hrvatske pilates instruktorice.

  ESCADA SES393 GROUP 112000kn
  Nigdje bez dobrih sunčanih naočala, čak ni u šumu! Escada predlaže divan dvobojan model Bali u pet kombinacija boja: od elegantne i klasične crne, preko popularne kornjačevine, do glamuroznih i razigranih gradijentnih varijanti u atraktivnim kombinacijama pješčana/fuksija, smeđa/breskva i sivo/narančasta.

  3CuckooTimeCollection3web

  4CuckooTimeCollection4web cr6CuckooTimeCollection6web