WOMEN'S_life // nakit malih detalja + tribal haljina

  Nisu svi na odmoru – neki od naših dizajnera javili su se s novim projektima: nakit Lana and love donosi nam one lagane, nenametljive detalje s decentnim ukrasima, dok dizajnerica Mirna Mihoković @ Candybalism predlaže lepršave tribal haljine.

   Lana and Love 7
  Lana and love


  Lana and love nakit kreira Lana Klipa – od materijala koristi srebro, zlato, bisere, poludrago kamenje i kristale. Slatki detalji donose niz motiva kao što su zvijezde i geometrijski oblici, lako se nose zajedno i kombiniraju s drugim nakitom, dimenzije su smirene, diskretne. Fotke je radio Marko Petrović, model je Rita Rumora, nokte je radio salon Manos by Ivana, kosu LaRita studio.

   

  Lana and Love 7
  Candybalism 

  Mirna Mihoković, autorica brenda Candybalism, donosi ljetne haljine inspirirane Starom Grčkom, ime kolekcije je Elysian. Radi se o kreacijama od pamuka, viskoze, svile i kože, na kojima se suprotstavljaju nježne pastelne i jače, boje karakteristične za tribal look. Styling su upotpunili kožni remen-detalji brenda Ayelen i nakit JunkJewellery. Make-up potpisuje Kasandra Draganić, fotke Zvonimir Ferina, a model je Adela Klobučar (FOX Models Croatia).

   

  Lana and Love 7

  Lana and love

  Lana and Love 7
  Candybalism

  Lana and Love 7
  Lana and love