Women's LIFE / slatki crno-bijeli svijet

  Od haljine s perjem do slastica - najtamnija od tamnih obojala je chic kreacije, seksi štikle, ali i predivne torte predstavljene ovih dana na zagrebačkim eventima. Mala crna haljina dobiva ponekad i novu dimenziju – kroz ljubičastu i plavu ili je pak oplemenjena čipkom. A kad vam dosadi, tu je njezina suparnica iliti konkurentica, bijela i nježna, također optočena delikatnim detaljima. Jeste li za tamnu stranu slastica? Igru predvodi crna torta, pa naravno kad nam je čokolada u fokusu.

  Malai 1
  Zagrebački Malai concept store nudi cool stvari za ljubiteljice hot trendova

  Malai 2  Guess 3
  Guess je proslavio 10 godina u Hrvatskoj i pripremio super proslavu

  Guess torta

  Brend je predstavio i posebnu tortu

  Guess 9

   

  Advent u Klovicevim dvorima-18 cr

  Klizanje je fun ovih dana - pokazala je i simpatična Sara iz Klizačkog kluba Medveščak, na predstavljanju Adventa u Klovićevim dvorima.

  - Uključili smo se u program Adventa u Zagrebu jer smo sigurni kako našim posjetiteljima možemo ponuditi odličan program. Imamo najljepšu pozornicu u gradu, nudimo sjajan izložbeni postav za vrijeme Adventa u Galeriji, imamo odlične programe i umjetničke radionice za djecu, a zabave na platou Gradec neće nedostajati. Advent u Klovićevim dvorima sasvim sigurno će ovaj dio Gornjeg Grada obilježiti na turističkoj karti Zagreba i dodatno obogatiti i oživjeti ovu povijesnu lokaciju - izjavio je ravnatelj Galerije Klovićevi dvori Antonio Picukarić.

  bambi

  Adventi na gornjem gradu uključuju i Grič gdje se očekuje i nastup Bambi Molestersa

   

  Sandra Vranješ Milić
  Sandra Vranješ na slatkom eventu u slastičarnici Magnolia

  Magnolia slastice image 2Magnolia slastice image 5DJ Ella

  Dj Ella na otvorenju draguljatnice Malalan: jučer je u zagrebačkom Ban centru otvorena draguljarnica koja nudi Bulgari nakiti satove, nakit Pomellato, Pasquale Bruni, Dodo i Marco Bicego, Mikimoto bisere, Breitling satove…

  Jelena Veljaca 2
  Jelena Veljača

  Mara Bratos
  Mara Bratoš (beauty; kosa Ana Kuštre, salon Anel, make-up Ena Čavlović)

   

  CBA 2016
  Vanja Ljubić urednica mode, Kristina Krepela i Aleksandra Orlić glavna urednica Cosmopolitana na Cosmo beauty awards

   

  Marijana Batinic Remington

  Remington, proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela na eventu „Remington  24/7 Lifestyle, 24 hours hairstyle“ predstavio je novitete iz svijeta ljepote, a na svojoj kosi  isprobala ih je i poznata voditeljica Marijana Batinić.

  Vlatka Kolarovic
  Vlatka Kolarević sinoć u galeriji Velvet gdje je predstavljeno 22. izdanje pulskog festivala knjiga i autora – poznati Sa(n)jam knjige u Istri.