Women's Week / koža, traper & anti-age tretman

  Koža je u svijetu mode ovih dana hit: kao detalje za svoje raskošne volane i strukirane haljine koristi ih brend Envy Room, Iva Balaban nosi je od glave do pete, a Bojana Gregorić obožava kožne hlače. Fantastičnu liniju otkriva i prekrasna Irina Shayk na novoj Replay kampanji za Hyperskin – traper je, veli, elastičniji nego ikad. Održana je neki dan i jedna prezenacija moćnog anti-age tretmana za kojim lude slavni diljem svijeta i već je neko vrijeme na vrhu popularnosti. Radi se o tretmanu krvnom plazmom koji kod nas radi poliklinika Milojević.

  Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 6
  Envy Room

  Envy Room nastavlja svoju elegantnu retro priču omeškanu volanima, čipkom i detaljima od eko kože koja je ovdje perforirana. Glavni adut je crno-bijela formula s finim kragnicama i naglaskom na ženstvenu siluetu pedesetih, a za dozu seksipila zadužen je duboki dekolte.

  Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 8
  Envy Room

  Autori brenda Vjeko Franetović i Nikica Ivančević inzistiraju i na volanima - od onih velikih na orukavlju do sitnih, bogato naslaganih na prednjici.

  Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 12
  Envy Room


  Iva i Iva ovih se dana slažu u nečemu: vole estetske tretmane i crni outfit. Balaban nosi kožu od glave do pete a Jerković malu crnu seksi haljinu.

  1. Iva Balaban
  Iva Balaban

  Došle su u polikliniku Milojević na predstavljanje tretmana pomlađivanja krvnom plazmom. - Ovo je tretman u kojem se od vaše krvi posebnom cenrtifugom radi ekstrakcija vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana – ispričao je doktor Milojević.

  2. Iva Jerkovic
  Iva Jerković


  Bojana Gregorić glumi u lookbooku brenda Seventy: nosi kožne hlače, lagane bluze, štikle i pelerine. Tonovi su smireni, jesenski, radi se o udobnoj eleganciji za svaki dan.

  Seventy Bojana 03
  Bojana Gregorić
  Seventy Bojana 07


  Irina Shayk probala je vježbati u Hyperskin Replay trapericama i oduševljena je – radi se o super-elastičnom traperu koji se ponaša poput druge kože. Hyperskin dostupan u dva modela: prvi je super-skinny s pet džepova te vrlo uskim krojem od kuka nadolje koji uključuje i pripijeni stražnji dio sa push up efektom, a drugi je jegging, u stilu pripijenih sportskih tajica.

  REPLAY Hyperskin SP Image 2

   

  Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 3

  Envy Room - sa sinoćnje revije na Zagrebačkom velesajmu @ Fashion.hr

  Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 7

  Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 10Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 14Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 17Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 23Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 24Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 25Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 26Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 29Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 31Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 33Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 35Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 36Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 38Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 40Bipa Fashion.hr ENVY ROOM 42