Women's Week / vintage u novom izdanju

  Ungaro, kuća koja ove godine slavi 50. rođendan lansirala je parfem La Diva koji donosi slasnu cvjetno-voćnu kompoziciju. Radi se o prpošnom i slatkom mirisu koji bi, preveden u svijet modnih dodataka, zasigurno imao veliku mašnu i točkice! Upravo to smjestile su na svoje modele, ekskluzivno osmišljene za dućan Comfort & Life, dizajnerice Maja i Ljudmila: cure s osmjehom predlažu proljetni makeover jednostavnih street-style tenisica. Za retro ženstvenost ovih se dana pobrinuo Reserved čija je kampanja ali i nova kolekcija linije Modern Line inspirirana filmovima velikana Pedra Almodovara.

  la diva ungaro

  Miris Ungaro La Diva dolazi u bočici u obliku dijamanta koji je odjenuo točkastu kreaciju s mašnom. Miris oslobađa sjajan val voćnog koktela od kruške i maline, dok dašak ružičastog papra naglašava slobodan karakter. Srce otkriva i slojevit cvjetni buket senzualnih i elegantnih aroma jasmina i gardenije, uz atraktivnu dunju. Baza se sastoji od kombinacije meda, vanilije i pačulija, koja na koži ostavlja značajan trag. Cijene EDP: 30 ml 299 kn, 50 ml 419 kn, 90 ml 523 kn.

   

  SHUZ DESIGN2

  Mlade dizajnerice Maja i Ljudmila modnog branda Shuz dizajnirale su i ručno oslikale ekskluzivnu limitiranu kolekciju tenisica Soviet koje su dizajnerice ručno oslikale postojanim bojama za tekstil. Tenisice Shuz iz limitirane serije mogu se naći u trgovinama Comfort and Life u Zagrebu, Splitu, Puli i Sinju.

  SHUZ DESIGN1
  Autorice brenda Shuz s novim ekskluzivnim kreacijama

   

  Simpatično šarenilo vlada u novoj kolekciji linije Reserved Modern line – inspiraciju su dizajneri našli u filmovima slavnog umjetnika Pedra Almodovara. Kreacije su obogaćene akcentima crvene, žute, plave i ostalih atraktivnih boja.

  Reserved Modern Line proljece ljeto 2016

  Reserved Modern Line proljece ljeto 2016 3