Yamamay jesen 2014. / poput druge kože

  Jedna od kreacija, body koji otkriva tek dio kože, inspirirana je Bond ženom, a zatim tu je paleta namijenjena ljubiteljicama čipke i delikatne nijanse boje kože: osim donjeg rublja nova Yamamay kolekcija nudi i one komade koje možemo nositi na hlače i sako, koji mogu viriti tik ispod… Jučer je u zagrebačkom hotelu Westin predstavljena prekrasna nova kolekcija Yamamay za jesen, a više o kreacijama otkrio je autor osobno, Marco Dalla Casa, Yamamay style coordinator. - Za jesen su nam važni tonovi boje kože, zatim crna ali i neki od egzotičnih motiva koji se baziraju na mauve i ljubičastoj. Od uzoraka se pojavljuje i tattoo, koji djeluje poput druge kože, a sve skupa umotanu je u tanašnu, delikatnu čipku - .

   

  Novosti iz Yamamay kolekcija image 1

   

  - Ove godine, Yamamay nadilazi tradicionalnu crvenu novim komadima inspiriranim blagdanskim razdobljem te idealnim za božićne zabave - lureks čipka za poseban dan, crni i bijeli cool party mix ili animal uzorak koji donjem rublju pridaje dašak odvažnosti. Bodiji, babydoll i chemise haljine, topovi te posebna couture linija korzeta inspirirana prošlom Novom Godinom je prikladna za različite žene i prilike - objavila je slavna talijanska modna kuća.

  Novosti iz Yamamay kolekcija image 4
  Marco Dalla Casa, Yamamay style coordinator i modeli u jesenskoj kolekciji

  Detalji su napravljeni na način da vrlo skladno prianjaju baznoj tkanini, tako da donje rublje djeluje kompaktno, a što se tiče boja, nakon jednostavnijih tonova stiže Christmas kolekcija, pod utjecajem crvene i zlatne. No, jesensku kolekciju osim negližea, grudnjaka i gaćica krase i krzneni bolero, nekoliko haljina kao i oni udobni komadi za po doma, samo što izgledaju prekrasno, kao da ih je šteta nositi po kući… Iako, mekani su poput dekice. Predstavljena kolekcija još jednom dokazuje da je Yamamay jedan od onih brendova koji se brinu o kvaliteti, no cjenovno su pristupačni, te obiluju krojevima i oblicima. Tu su razne varijante: od seksi komada do onih više zatvorenih, koji uredno mogu glumiti majicu…

  Novosti iz Yamamay kolekcija image 2

  Emily-Ratajkowski-for-Yamamay-Fall-Winter-2014-Catalogue-10

  Lice jesenske kolekcije: predivna Emily Ratajkowski

   

  Novosti iz Yamamay kolekcija image 3

   

  Emily Ratajkowski za Yamamay image 1

  Emily Ratajkowski za Yamamay image 2

  Emily Ratajkowski za Yamamay image 3