Zadig&Voltaire UNDRESSED HER & HIM // miris slane kože ugrijane suncem, ljubavni trenutak izvan vremena

  Jedan od najcool francuskih fashion & beauty brendova donosi novi par parfema – Undressed za temu ima intiman, ljubavni i romantični odnos između dvoje ljubavnika.

  - Modne reference su već na prvi pogled nepogrešive. Uostalom, THIS IS HIM! UNDRESSED I THIS IS HER! UNDRESSED izravno crpi svoju inspiraciju iz dizajna art direktorice Cecilije Bönström. Velika bijela etiketa na bočicama i pakiranjima ista je kao i etikete na kultnim komadima modne linije Zadig&Voltaire. Krila s potpisom brenda ugravirana su u staklo. Posljednje, ali ne manje važno: manifest kampanje. Utisnut na pakiranju, odjekuje sloganima uklesanim na majicama s tuniskim ovratnikom Zadig&Voltaire – javlja brend.

  z6

  - Željela sam održati bočicu što je moguće čišćom, a da i dalje poštujem identitet muških i ženskih kolekcija. Etiketa na bočici inspirirana je onom na muškim blejzerima. Krila su sada na svakom odjevnom predmetu, ne samo na našim dodacima. Držanje ove boce prenosi nas u Zadig&Voltaire svemir. Nema potrebe za više - Cécilia Bönström, art direktorica.

  THIS IS HER! Undressed

  Začinski, drvenasto cvjetni, kreirala ga je Sidonie Lancesseur.

  Uzbudljivo zarazan, senzualan miris slane kože stvara opojan trag. Ovdje je parfem za kožu ono što je odjeća za tijelo – osjetilna razmjena između sebe i drugoga. Iznenađujuće zatišje nakon vatrene oluje nepredvidivog susreta.

  z her

  Ovaj ugodan miris hvata miris slane kože ugrijane suncem. Trenutak izvan vremena. Savršeno izmjereno. Kao snimka sunca. Gornje note cvijeta naranče i đumbira u kombinaciji zrače blještavo bijelom svjetlošću. S ove vrhunske točke, obavijajuće note ylang-ylanga preuzimaju i ulijevaju toplinu. Naposljetku, senzualni mošus i intenzivna sandalovina zaokružuju ovaj miris gole kože, hvatajući dva tijela privučena jedno drugome poput magneta, nesposobna maknuti ruke jedno s drugog cijelu noć.

  - THIS IS HER! Undressed je intiman, senzualan miris gole kože. Intiman miris za jačanje samopoštovanja. Prodirući u kožu, njegove bazne note otkrivaju ženu ispod sebe: oslobođenu, snažnu i voljnu prekršiti pravila - parfumerka Sidonie Lancesseur.

   1880638 800w

  THIS IS HIM! Undressed

  Pikantni drveni miris, kreirala Nathalie Lorson

  Ovaj osnažujući, naelektrizirani miris oponaša osjećaj slane kože koja izlazi iz mora. Ekstrakt grejpa otvara mješavinu trenutnim naletom iskričave svježine, pojačanom samo ljutom notom ružičastog papra koja slijedi. Pjenušavi cvijet naranče tada dolazi do izražaja, njegov čisti, prirodni odjek otkriva senzualnost jantara koji tinja u srcu ove opojne, slane mješavine. Tjelesne note mošusa i intenzivne sandalovine kombiniraju se za glatku, zaokruženu završnicu.

  - THIS IS HIM! Undressed je hedonistički miris za one koji vole miris gole kože, za one koji žele istaknuti vlastitu prisutnost drvenim, jantarnim tragom. Ali to je također miris za one koji traže nove senzacije, koji će posebno uživati u njegovom izgledu na slanoj koži. Mineralne note naglašene su dodatkom hrastove mahovine, sastojka za probirljive ljubitelje parfema - parfumerka Nathalie Lorson.

   z him

  Mirisi su razvijeni na održiv način, u skladu s modnom linijom u skladu s VoltAIRe, ambicioznim CSR programom kompanije. Kompozicije su veganske, slave prirodne i organske sastojke poput đumbira, dok su cvijet naranče, ylang-ylang i sandalovina etički ubrani. Korištene su inovativne tehnike ekstrakcije kako bi se više poštovalo okoliš.

  Ružičasti papar se dobiva korištenjem ekstrakcije CO2, jedne od najnaprednijih, najsigurnijih i ekološki prihvatljivih tehnika, kako bi se otkrio najčišći olfaktorni oblik začina. Bočice su od lakšeg recikliranog stakla, a za utiskivanje folije koristi se metalna tinta. Pakiranje je izrađeno od kartona dobivenog iz održivo gospodarenih šuma. Ova vodeća Zadig&Voltaire inicijativa samo je početak eko-odgovornog angažmana koji se kroz druge projekte nastavlja tijekom sljedećih mjeseci.