ZEPTER HYPERLIGHT // USUSRET JESENI pobijedite umor uz novu tehnologiju koja podiže raspoloženje

  Lijepe boje podrška su dobrom raspoloženju, a ususret jeseni one su posebna stilska poslastica. Žuti i plavi tonovi nove Zepter kolekcije Hyperlight naočala odmaraju nas iz dana u dan, ova je kolekcija postala mega hit svjetske scene modnih dodataka. Uz njih lakše je pobijediti umor koji se javlja krajem ljeta te sretniji uploviti u novu sezonu prepunu izazova. 

  zepter 2022

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  z1

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočale Hyperlight Eyewear. One su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:

  Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  Omogućavaju bolju oštrinu slike
  Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  Utiču na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  z3

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65


  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  Fulerenski sloj s obje strane stakla
  · Stakla CR 39

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1z2HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11zepter 2022 9zepter 2022 9 Copyzepter 2022 53

  PR TEMA