ZG modni tjedan / revije i filmovi

  Ovaj tjedan Zagreb će disati u znaku mode – Fashion week najavljuje svoj Secret Garden koji će se 3. i 4. lipnja održati u parku Green Gold centra, dok će kino Tuškanac ugostiti još jedan Elle Fashion Film Festival i to od 2. do 4. lipnja 2016.

  Christian-Louboutin-Spring-Summer-2015-05-620x406

  Elle Film festival već šestu godinu zaredom održava se u Zagrebu,kao jedini festival modnih dokumentarnih filmova u Hrvatskoj, a mjesto održavanja je već tradicionalno kino Tuškanac. Ulaz na sve projekcije je besplatan, a festival okuplja i mnogobrojnu mlađu publiku koja iz godine u godinu uživa u odličnom odabiru modnih dokumentaraca novije produkcije.

  program efff 2016 cr

  - Elle redakcija za šesto je izdanje pripremila program zanimljivih filmova i panel diskusija. Kultni Jean Paul Gaultier, neprežaljeni Alexander McQueen, glamurozni Christian Louboutin, briljantni Raf Simons iz Diora… predstavljaju se u filmskim djelima koja će na festivalu doživjeti svoju hrvatsku premijeru. Tu je i impresivan film o desetljećima stila „Made in Italy”, sinonima za ljepotu i kvalitetu. I na kraju, priča o Iris Apfel, 92-godišnjoj poslovnoj ženi i dizajnerici interijera koja je uređivala Bijelu kuću za devet američkih predsjednika i vlastitim primjerom do danas svjedoči kako dobar stil ne poznaje godine – objavio je Elle Fashion Film festival.

   

  fashion34
  Uz novosti Fashion Weeka, novu Afrodita kolekciju predstavile su ambasadorice Nives Čanović, Matija Prskalo, Csilla Barath Bastajić i Sonja Kovač

  Na Fashion Weeku Zagreb predstavit će se Đenisa Pecotić, modna kuća Stolnik, Larie by Marine Lacković, Blackpearl by Sara Lončarić, Igor Galaš, Simone Manojlović, Natalija Smogor, Mandali Mendrilla, Kata Szegedi iz Budimpešte…