ZIGMAN I UDRUGA „NISMO SAME" // kupi MAJICU i doniraj za prijevoz žena oboljelih od raka na KEMOTERAPIJU

  Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same danas je u prostorijama zagrebačkog Zigman Fashion Storea, najavila novi ciklus prikupljanja sredstava za žene koje se taksijem prevoze na terapije u zagrebačke bolnice.

  Za novo ruho novog ciklusa humanitarne akcije zaslužan je Juraj Zigman, jedan od najcjenjenijih hrvatskih modnih dizajnera, koji je surađivao s Nicki Minaj, Ritom Orom, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole, Bebe Rexhom, i drugim imenima svjetske estrade. Zigman je s veseljem dizajnirao novi vizualni identitet ovog humanitarnog projekta, a njegov dizajn nalazi se na majicama i hudicama čijom prodajom će se namaknuti nova sredstva za pomoć u prijevozu oboljelim ženama na liječenje.

  konferencija nisi sama 041219

  „Svatko od nas ima neku blisku i dragu osobu koja se susrela s ovom opakom bolešću. Moja je želja bila pomoći na način koji najbolje znam - dizajnom, koji će, vjerujem, privući što više ljudi da se uključe u akciju i kupnjom majica i hudica pomognu ženama koje su se suočile s bolešću“, istaknuo je Juraj Zigman.


  „Na vlastitom iskustvu uvidjela sam da prijevoz na kemoterapiju može biti veliki problem. Upoznala sam mnoge žene koje su na kemoterapiju morale odlaziti javnim prijevozom, a svaki takav napor i izloženost mogu biti pogubni po već vidno oslabljen organizam žena. Otud je i nastao ovaj projekt, kojega od ožujka prošle godine provodimo uz pomoć naših brojnih dobrotvora, prijatelja i partnera“, prisjetila se Ivana Kalogjera, predsjednica udruge Nismo same, te nastavila: „Do sada smo odradili šest ciklusa prikupljanja sredstava za Udrugu, i ukupno prikupili više od 400.000 kuna. Čak 211 oboljelih žena koristilo je usluge prijevoza, a odrađeno je više od šest tisuća vožnji. Pet do deset žena svakodnevno koristi besplatan prijevoz Radio Taxijem Zagreb tijekom kemoterapija, a stalno dobivamo i nove molbe za pomoć, zbog čega su nam potrebna daljnja sredstva kako bi još više žena moglo koristiti ovu uslugu. Zato vas pozivamo da nam pomognete da se naši kotači podrške i dalje pokreću.“

  konferencija nisi sama 041219
  Juraj i Ivana

   

  Humanitarnoj akciji mogu se pridružiti svi građani, i to u trajanju od 4. prosinca do 28. veljače 2020., a svi koji to žele, mogu se pridružiti kupovinom majice (130 kuna) ili hudice ( 280 kuna), ali i ogrlice s novim zaštitnim znakom kampanje (70 kuna) koje je po Zigmanovom dizajnu izradila Lolina kućna manufaktura. Sve artikle moguće je naručiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Facebook stranice udruge ili kupiti izravno na štandu u Avenue Mallu od 18. do 22. prosinca.
  Projekt Nisi sama – ideš s nama pokrenut je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba te uz podršku brojnih partnera, među kojima su Zaklada Solidarna, Zaklada Adris, Radio Taxi Zagreb, dm-drogerie markt, voda Cetina, Madison Consultinga te BiteMyStyle.
  Donaciju je moguće uplatiti i na račun udruge IBAN: HR5524020061500066693 ili putem barkoda.

   konferencija nisi sama 041219konferencija nisi sama 041219konferencija nisi sama 041219