Zoran Mrvoš // kampanja i novi stilski film - BRIDAL s naglaskom na romantiku

  Ikone zlatnog doba Hollywooda inspiracija su za novu Mrvoševu kolekciju i novu etapu - sada naš slavni dizajner potpisuje i vjenčanice. Odnosno, vjenčane haljine i odijela, pošto moderna mladenka možda i ne želi haljinu.

  Već predivno odijelo otvorenih leđa, s mega mašnom koja glumi šlep i podsjeća na neke tradicionalne linije. Svileni saten je top element koji vodi riječ u svijetu glamura i ekskluzive.

  mrvos1

  Pomirenje je ovo kreativnosti ljubitelja modernog, ponekad avangardnog minimalizma i kategorije koja je sama po sebi dosta tradicionalna.

  Zato Mrvoš donosi majstorski kroj i ženstvenost, predlaže da se mladenke okrenu nekim praktičnim, chic stilovima.

  mrvos4

  - Haljine i odijela inspirirane su divama iz zlatnog doba Hollywooda… Marlene Dietrich, Greta Garbo, Rita Hayworth. Kao model koji dočarava stil odabrana je crvenokosa Hana Fort Mlakar koju gledajući zaista doživljavamo kao da gledamo film Gilda. Kampanja je snimana u prostoru Društvu inženjera Hrvatske, nekadašnjem domu obitelji Vranyczany - izjavio je Zoran.

  mrvos8

  Bridal kolekciju predstavit će ovih dana na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb, koji se održava ovaj vikend.

  Scenografiju kampanje potpisuje Nina Blečić, a fotografije Nina Anić.

  mrvos43

  - Kad pričamo o cijenama, mnogi su uvjerenja da su dizajnerske haljine po mjeri višeg cjenovnog ranga, ali istina je da dizajnersku haljinu rađenu po vašim mjerama možete imati za cijenu najma haljine iz salona vjenčanica, a ona će vam na kraju ipak ostati kao uspomena na jedan od najvažnijih dana u životu - uvjeren je Mrvoš.

  mrvos2