Username *
Password *
Remember Me

- Najbolja kamera na Samsung pametnim telefonima do sada, video opcija Super Slow-mo , AR Emoji emojiji, Dolby Atmos surround zvuk… sve to, i mnogo više, Galaxy S9 i Galaxy S9+ čini telefonima stvorenima za komunikaciju današnjice – najavili su Samsungovci sinoć na premijeri u zagrebačkom Umjetničkom paviljonu.

Damir Hoyka Samsung Galaxy S9 S9 kamera

- Ovi uređaji značajno mijenjaju paradigmu načina na koji komuniciramo, dijelimo informacije i doživljavamo svijet oko sebe, u vremenu u kojem korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se pomoću fotografija, videozapisa i emotikona. S Galaxy S9 i S9+ redefinirali smo kameru pametnih telefona te na tržište donijeli elegantan i impresivan uređaj osmišljen kako bi korisnicima pomogao da se povežu s drugima i izraze se na njima svojstven i jedinstven način – naglasio je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Damir Hoyka Samsung Galaxy S9 S9 kamera


Samsung Galaxy S9 i S9+proglašeni su najboljim uređajima na sajmu MWC – Mobile World Congress u Barceloni na ceremoniji dodjele godišnjih Global Mobile Awards (GLOMO nagrada).
- S ponosom tvrdimo da novi S9 i S9+ imaju najbolje kamere na tržištu. Tu je, naravno, i beskrajni Super AMOLED zaslon, zaštitni znak Galaxy obitelji. Galaxy S9 i S9+ pružaju mnoštvo novih mogućnosti i značajki te smo uvjereni da ćemo i ovom generacijom modela S serije oduševiti naše korisnike- zaključio je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.

Oba uređaja mogu se prednaručiti već danas, a u službenoj će prodaji biti od 16. ožujka, u ponoćno crnoj, koraljno plavoj i potpuno novoj purpurno ljubičastoj boji.

Preporučene maloprodajne cijene uređaja su 6499 kuna za Galaxy S9, odnosno 7299 kuna za Galaxy S9+, a moći će se nabaviti kod domaćih operatera Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, kao i maloprodajnih partnera, eKupi, Elipso, Sancta Domenica i Smartson.

Damir Hoyka Samsung Galaxy S9 S9 kameraDamir Hoyka Samsung Galaxy S9 S9 kameraDamir Hoyka Samsung Galaxy S9 S9 kameraDamir Hoyka Samsung Galaxy S9 S9 kamera

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location