Username *
Password *
Remember Me

– adidas Running predstavlja adidas Ultraboost 19, rekonstruiranu verziju ikonske trkače tenisice s najvećim povratom energije ikada. Za kreaciju novog Ultraboost modela, adidas dizajneri i tim za razvoj proizvoda surađivali su s tisućama trkača širom svijeta kako bi potpuno redizajnirali i nanovo osmislili legendarne trkače tenisice. Zajedničkim snagama su pojednostavili originalan adidas Ultraboost model koji je bio sastavljen od 17 dijelova i kreirali novi model koji se sastoji od samo četiri inovativne komponente koje mijenjaju način na koji trkač doživljava trčanje.

 SS19 Ultraboost19 LASERRED.jpg

Četiri tehnološke komponente nove redizajnirane tenisice su Optimized BOOST s 20% više BOOST tehnologije u potplatu čime se dobiva još više energije pri svakom koraku.

Nova Torsion Spring tehnologija koja trkača gura naprijed bez otpora s laganom konstrukcijom koja se kreće sa stopalom i eliminira gubljenje energije.

Treća komponenta je 3D Heel Frame konstrukcija koja amortizira stopalo pri dodiru s tlom pružajući potporu i stabilnost, a jednodijelni Primeknit 360 materijal gornjišta omata stopalo kao druga koža i daje osjećaj potpore i iznimne udobnosti.

SS19 Ultraboost19 LASERRED.jpg

Predstavljanjem rekonstruiranog Ultraboost 19 modela trkačkih tenisica adidas obilježava početak nove trkačke sezone i u sklopu adidas Runners Zagreb zajednice pokreće Run&Shine program koji će ujediniti mlade žene koje žele biti okružene istomišljenicama, ojačati svoje tijelo i duh, ostvariti zadane ciljeve i dostići više razine osobnog razvoja.

Prijave za sudjelovanje kreću od 11. i traju do 24. veljače, nakon čega se odabire deset sudionica Run&Shine programa koje će se kroz deset tjedana pripremati za Wings for Life utrku čemu će prethoditi treninzi trčanja, treninzi snage, mentalni treninzi, savjeti o prehrani, mentalnoj snazi i razne radionice koje će pomoći u postizanju ciljeva.