Username *
Password *
Remember Me

Sony Mobile objavio je suradnju s poznatim njemačkim fotografom Benjaminom Kaufmannom i predstavio serijal fotografija koje su inspirirane novim modelom Xperia T3. Benjaminove fotografije sadrže elemente prepoznatljivog dizajna Xperia T3 modela kombinirajući boje i oblike koji odgovaraju elegantnom obliku njegovog kućišta. "Ogledalo" od nehrđajućeg čelika koje uokviruje uređaj predstavljeno je reflektirajućim morskim valovima, dok su bijela, crna i ljubičasta, odnosno varijante boja uređaja, također naznačene u paleti boja krajolika.    

 

T3 1

 

- Ideja je bila spojiti zadivljujuću lokaciju s uistinu osobitim dizajnom smartphonea - komentirao je Benjamin Kaufmann - kroz svoj rad uspio sam uhvatiti ljepotu proizvoda lokacije, dok sam istovremeno zadržao ljudski element - .

 

T3 7

 

T3 4

 

Ying Shao, dizajner proizvoda u Sony Mobileu, izjavio je - u Sony Mobileu stalno nam je cilj pomaknuti granice u pogledu dizajna, što nas je dovelo do toga da stvorimo naš najljepši vrhunski smartphone - Xperia T3. Kroz naše partnerstvo s briljantnim Benjaminom Kaufmannom sretni smo što možemo predstaviti niz zadivljujućih fotografija koje ne samo da odražavaju elegantan i tanak dizajn telefona, već su i inspirativne. Xperia T3 stvoren je s pažnjom prema svakom detalju za one koji znaju cijeniti prepoznatljiv dizajn u svakodnevnom životu, što je upravo inspiracija za Benjaminove fotografije - .

 

T3 5

 

Xperia T3 je smartphone stvoren za one koji se žele istaknuti u mnoštvu. U kućištu od nehrđajućeg čelika, T3 je lagan i ultra tanak, a jednako ga je zadovoljstvo gledati, koristiti i držati u ruci.

 

T3 2